Bazen simsiyah bazen rengarenk! Melis Fis ilk albümü "Meledoram"ı yayınladı

Başarılı müzisyen Melis Fis ilk albümü olan "Meledoram"ı müzikseverlerle buluşturdu. Fis; albümün adını ise şöyle tanımlıyor; “Albümdeki şarkıların hepsi başka tarz ve hepsi de benim bir parçam. Hepsi beni yansıtıyor. Aynı kapaktaki gibi. Bazen simsiyah bazen rengarenk hissederiz kendimizi. Meledoram da bana bunu hissettiriyor”.

Google Haberlere Abone ol
Bazen simsiyah bazen rengarenk! Melis Fis ilk albümü "Meledoram"ı yayınladı

Birçok farklı müzik türü ve duygu çeşitliliğinin bulunduğu albümde Melis Fis dinleyenleri farklı bir yolculuğa davet ediyor. Farklılık ve çeşitliliği albüm kapağına da yansıtan müzisyen albümden 6 şarkıyı müzikseverlerle buluşturmuştu.

Uyku Yok, Biz Neyiz?, Trajikomedi, Kendini Kandır, Deliriyorum ve Kimler Kimler ile albümün çerçevesini çizen genç sanatçı ilk albümünde öncesinde yayınladığı 6 parçaya ek olarak 8 yeni şarkı daha yayınladı. Bütün şarkıların altında kendi imzası olan Melis Fis, yaptığı düetlerle de dikkat çekiyor.

Bazen simsiyah bazen rengarenk! Melis Fis ilk albümü "Meledoram"ı yayınladı

Fis; Borqy’nin yanı sıra, Cem Yenel ve Anıl Piyancı ile düet yaparken albümde Sezer Dinç, Utku Ünsal, Bahri Onur Erol, Dorukhan Doruk, Tarık İster, Kaan Arslan, Segah, Kleo, Nurettin Çolak, Anıl Şallıel ve Çağan Keskin gibi birçok başarılı isimle çalıştı. 

Bazen simsiyah bazen rengarenk! Melis Fis ilk albümü "Meledoram"ı yayınladı - Resim : 2

Albüm, çıkış şarkısı olan “Gülü Sevdim Dikeni Battı” Mustafa Gümüş yönetmenliğinde çekilen klip ile yayınlanacak. Paranoya, Kötü Biri, Özledim Seni Ben (feat. Cem Yenel), Kendini Kandır, Deliriyorum, Kaç (feat. Anıl Piyancı), Ne Gelir Elimizden?, Biz Neyiz?, Trajikomedi, Gülü Sevdim Dikeni Battı, Yalansın Dünya, Kimler Kimler (feat. Borqy), Uyku Yok ve Özür Dilerim Aşkım adlı toplam 14 parçadan oluşan MELODRAM albümü 24 Kasım itibarıyla Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Bazen simsiyah bazen rengarenk! Melis Fis ilk albümü "Meledoram"ı yayınladı - Resim : 3

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin