Bayramda köprüler, marmaray ücretsiz mi olacak? Açıklama geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı yol ve köprüler ile TCDD'ye bağlı Marmaray'da ücret alınmayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı. Ramazan Bayramı’nda; Kara Yollarına bağlı yol ve köprüler ile TCDD'ye bağlı Marmaray ücretsiz olacak. Öte yandan Başkentray ve İzban’ın ücretsiz olacağı açıklandı. İşte detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Bayramda köprüler, marmaray ücretsiz mi olacak? Açıklama geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı yol ve köprüler ile TCDD'ye bağlı Marmaray'da ücret alınmayacak

Ramazan Bayramı'nda bazı köprü, otoyol ve toplu taşıma araçları ücretsiz oldu! Karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ramazan Bayramı´nda; Cumartesi-Perşembe günleri arasında Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan köprü ve otoyollar, Pazartesi-Çarşamba günleri arasında da Marmaray, Başkentray ve İzban´ın ücretsiz olacağını açıkladı.

Ramazan Bayramı nedeniyle otoyolların, köprülerin ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Ayrıca, ücretsiz geçişler yap-işlet-devret projelerini kapsamayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, 30 Mayıs saat 00.00’de 5 Mayıs saat 07.00'ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak. Ücretsiz geçişler 'yap-işlet-devret' modeliyle yapılan projelerini kapsamayacak.

Kararda ayrıca, Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile toplu taşıma hizmetlerinin 2-4 Mayıs arasında ücretsiz olacağı belirtildi.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI DA AÇIKLADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da Ramazan Bayramı´nda; Cumartesi-Perşembe günleri arasında Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan köprü ve otoyollar, Pazartesi-Çarşamba günleri arasında da Marmaray, Başkentray ve İzban´ın ücretsiz olacağını açıkladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin