Bayramda hastaneler ve acil açık mı kapalı mı. 21-22-23 Nisan bayramda hastaneler ve acil servis saat kaça kadar çalışıyor? 

Bayramda hastane ve acil servislerin çalışma süresi sorgulanıyor. Bu yıl Ramazan Bayramı cuma, cumartesi ve pazar günlerine denk geldi. Peki bayramda hastaneler ve acil açık mı kapalı mı? 21-22-23 Nisan bayramda hastaneler ve acil servis saat kaça kadar çalışıyor? 

Google Haberlere Abone ol
Bayramda hastaneler ve acil açık mı kapalı mı. 21-22-23 Nisan bayramda hastaneler ve acil servis saat kaça kadar çalışıyor? 

Ramazan Bayramı'nda hastane ve acil servislerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Ramazan Bayramı resmi tatil nedeniyle kamu kurum ve kuruluşları faaliyetlerine ara veriyor. 

Peki bayramda hastaneler ve acil açık mı kapalı mı? 21-22-23 Nisan bayramda hastaneler ve acil servis saat kaça kadar çalışıyor? 

Bayramda resmi tatil nedeniyle birçok kamu kurum ve kuruluşu kapalı oluyor. Dolayısıyla hastaneler, poliklinikler bayramda kapalı olacak. Bayramda doktor muayenesi için randevu alınmayacak.

BAYRAMDA ACİL SERVİS AÇIK MI KAPALI MI?

Bayramda acil servisler açık olacak. Acil rahatsızlığı olanlar hastanelerin acil servisinden hizmet alabilecek.

BAYRAMDA SAĞLIK OCAĞI AÇIK MI KAPALI MI?

Bayramda sağlık ocakları kapalı olacak. Muayeneler Ramazan Bayramı'nın ertesi günü yani 24 Nisan Pazartesi günü başlayacak.

BAYRAMDA ECZANELER AÇIK MI KAPALI MI?

Eczaneler normal şartlarda haftanın 6 günü hizmet veriyor. Nöbet sistemiyle çalışan eczanlerde resmi tatil günlerinde nöbetçi eczaneler açık oluyor.

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Bayramda metro, metrobüs, İETT, marmaray, vapur ücretsiz olacak. 

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN BİTİYOR?

Ramazan Bayramı bu yıl hafta sonuna denk geldi. 20 Nisan Perşembe günü Ramazan Bayramı arefesi kutlandı. 21 Nisan Cuma günü Ramazan Bayramı'nın ilk günü, 22 Nisan Cumartesi Ramazan Bayramı'nın ikinci günü, 23 Nisan Pazar günü Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününe denk geliyor. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin