Bayramda gidilecek vizesiz ülkeler hangileri. 2023 Kurban Bayramı'nda yurt dışında gezilecek yerler ve yapılacaklar listesi. İşte gezilecek uygun fiyatlı, vizesiz ülkeler

Kurban Bayramı'nda gezilecek yerler listesi araştırılıyor. Vizesiz gidilebilecek uygun fiyatlı ülkeler tarihi dokusu, şık çarşıları ve yapılarıyla bayram için ön plana çıkıyor. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne yükselmesiyle yurt dışı tatili yapıp kafa toplamak isteyenler için en güzel, tarihi, uygun yerleri derledik. İşte Kurban Bayramı'nda gezilebilecek vizesiz, uygun fiyatlı ülkeler.

Google Haberlere Abone ol
Bayramda gidilecek vizesiz ülkeler hangileri. 2023 Kurban Bayramı'nda yurt dışında gezilecek yerler ve yapılacaklar listesi. İşte gezilecek uygun fiyatlı, vizesiz ülkeler

Kurban Bayramı tatilinde sevdiklerinizle kafa dinleyeceğiniz güzel, uygun, vizesiz bir ülke arıyorsanız doğru adrestesiniz. 

Bu bayram tatilinizi tarihi dokusuyla görenleri hayran bırakan, ekonomik ve şık sokaklarıyla ön plana çıkan yerlerde geçirebilirsiniz. Üstelik bu ülkeler için vize derdi de yok.

Kurban Bayramı tatili hafta sonlarıyla birleştirildiğinde 24 Haziran 2023 Cumartesi günü başlayacak ve 2 Temmuz 2023 Pazar günü sona erecek.

KURBAN BAYRAMI'NDA GEZİLECEK VİZESİZ ÜLKELER HANGİLERİ?

Kurban Bayramı'nda Gürcistan'ın başkenti olan Tiflis'i tercih edebilirsiniz. Vizesiz seyahat edebileceğiniz Tiflis tarihi dokusu ve manzaralarıyla meşhur bir şehir. Üstelik Gürcistan'a gitmek için vize gerekmiyor. Uçak biletleri ise genellikle uygun fiyatlı oluyor. Tislis'teki tarihi kiliseleri, müzeleri ve sarayları gezerken Gürcistan mutfağını da tadabilirsiniz.

Bayramda gidilecek vizesiz ülkeler hangileri. 2023 Kurban Bayramı'nda yurt dışında gezilecek yerler ve yapılacaklar listesi. İşte gezilecek uygun fiyatlı, vizesiz ülkeler

MUTFAĞI VE TARİHİ YAPILARIYLA MEŞHUR ŞEHİR: PRİŞTİNE

Priştine Kosova'nın başkenti ve en büyük şehridir. Vizesiz gidebileceğiniz, tarihi ve kültürel güzellikleriyle ilgi toplayan Priştine'de nefis Kosova mutfağını da deneyimleyebilirsiniz. Kosova Ulusal Müzesi, Skanderberg Heykeli ve Fatih Cami Priştine'de görülmesi gereken yerler arasındadır.

Bayramda gidilecek vizesiz ülkeler hangileri. 2023 Kurban Bayramı'nda yurt dışında gezilecek yerler ve yapılacaklar listesi. İşte gezilecek uygun fiyatlı, vizesiz ülkeler - Resim : 2

MİMARİ DOKUSUYLA HAYRAN BURAKAN ŞEHİR: ÜSKÜP

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp ülkenin politik, kültürel, ekonomik ve akademik merkezidir. Ortasından geçen Vardar Nehri Üsküp'ü ikiye ayırır.

Üsküp'ün tarihi yerlerinde Osmanlı'nın birçok yapısını bulacaksınız. Vize istemeyen ülkeler arasında yer alan Kuzey Makedonya'nın Üsküp şehrinde Taş Köprü, Mustafa Paşa Camii, Üsküp Kalesi gibi yerleri ziyaret etmeniz tavsiye ediliyor.

Bayramda gidilecek vizesiz ülkeler hangileri. 2023 Kurban Bayramı'nda yurt dışında gezilecek yerler ve yapılacaklar listesi. İşte gezilecek uygun fiyatlı, vizesiz ülkeler - Resim : 3

MODERN YAPILARIYLA BÜYÜLEYEN KARDEŞ ÜLKE: AZERBAYCAN, BAKÜ

Azerbaycan'ın batı kıyısında yer alan başkent Bakü modern yapılarıyla büyüleyen yerlerden biri. Zengin kültürel mirası, doğal güzellikleriyle dikkat çeken Bakü'de İçerişehir, Haydar Aliyev Kültür Merkezi, Atashgah Ateş Tapınağı ve Şirvanşahlar Sarayı ziyaret edilebilir.

Vizesiz gidebileceğiniz Azerbaycan'da nefis mutfak yemeklerini denemeyi unutmayın.

Bayramda gidilecek vizesiz ülkeler hangileri. 2023 Kurban Bayramı'nda yurt dışında gezilecek yerler ve yapılacaklar listesi. İşte gezilecek uygun fiyatlı, vizesiz ülkeler - Resim : 4

UYGUN FİYATLI UÇAK BİLETİ NASIL BULUNUR?

Uygun fiyatlı uçak bileti bulmak için havayollarının hepsine bakın. Uçak bileti fiyatları günden güne değişiyor. Bu nedenle tatil planınızı ne kadar erken hazırlar ve biletinizi erken alırsanız sizin için o kadar iyi.

Tek yön biletlere bakarak ve aktarma ile farklı rotalardan ulaşım sağlayarak da uygun fiyatlı uçak bileti bulabilirsiniz.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin