Bayramda açık olan marketler. Migros, A101, Carrefour, ŞOK bayramda açık mı kapalı mı. Bayramda hangi marketler açık?

Bayramda marketler açık mı kapalı mı sorusu birçok vatandaşın her bayram aklını kurcalıyor. Bayramda marketlerin çalışma saatleri değişiyor. Market alışverişi ihtiyacı olanlar Migros, A101, Carrefour, ŞOK marketlerin bayramda çalışma saatini sorguluyor. Geçtiğimiz yıllarda Ramazan Bayramı'nın ilk gününde marketler kapalıyken ikinci ve üçüncü gününde açıktı. Peki Migros, A101, Carrefour, ŞOK bayramda açık mı kapalı mı. Bayramda hangi marketler açık? Bayramda açık olan marketler hangileri?

Google Haberlere Abone ol
Bayramda açık olan marketler. Migros, A101, Carrefour, ŞOK bayramda açık mı kapalı mı. Bayramda hangi marketler açık?

Bayramda marketlerin çalışma saatleri sorgulanıyor. Bayramda marketlerin açık olup olmadığı market için belirlenen çalışma saatlerine göre değişebiliyor. Bununla birlikte çalışma saatleri illere göre de farklılık gösterebiliyor.

Peki Migros, A101, Carrefour, ŞOK bayramda açık mı kapalı mı. Bayramda hangi marketler açık? Bayramda açık olan marketler hangileri?

Bayramda marketlerin çalışma durumuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Migros, A101, Carrefour ŞOK gibi zincir marketlerin bayramda kapalı olacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte bayramın ikinci ve üçüncü gününde marketlerin açık olması bekleniyor. 

A101 ÇALIŞMA SAATLERİ


A101 hafta içi saat 09.00 ile 21.00 saatleri arasında açık. Marketin kapanma saati bazı ilçelerde 22.00'a kadar uzayabiliyor.

BİM ÇALIŞMA SAATLERİ

BİM haftanın yedi günü hizmet veriyor. Saat 09.00'da açılan BİM 21.00'a kadar hizmet veriyor.

ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ

ŞOK marketler sabah 09.00'da açılıyor ve 21.00'da kapanıyor. Açılış ve kapanış saatleri şubeden şubeye değişebiliyor.

TARIM KOOPERATİF MARKETLER ÇALIŞMA SAATLERİ


Tarım Kooperatif Marketler saat 09.00’da açılıyor 21.00’da kapanıyor. 

MİGROS ÇALIŞMA SAATLERİ

Migros sabah saat 08.30'da veya 09.00'da açılıyor ve 21.00'a kadar hizmet veriyor. Ancak çalışma saatleri marketin konumuna göre değişebiliyor. Örneğin AVM'de genellikle saat 10.00'da açılıyor ve 22.00'da kapanıyor.



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin