Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann alınan kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi oldu

Alman devinde genç teknik adam Julian Nagelsmann'a oyun, sonuç ve futbol eleştirilerinin yanında bir de "kıyafet" eleştirisi geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann alınan kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi oldu

Bayern Münih'teki kötü gidiş, teknik direktör Nagelsmann'ın kıyafetlerinin bile eleştirilmesine neden oldu.

Almanya'nın önde gelen gazetesi Bild, Bayern yönetimindeki bazı isimlerin Nagelsmann'ın giyimindeki "gösterişten" memnun olmadığını iddia etti. Son 4 maçında 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Bayern'de, Julian Nagelsmann saha dışı olaylarla çok fazla gündeme geliyor ve bu durum, takımın odağını dağıtıyor.

PODYUM GÖNDERMESİ

Yöneticiler, Nagelsmann'ın kulübün sponsorlarından giyinmeyi tercih etmesine rağmen fazla renkli ve fazla dikkat çekici giyindiğine dikkat çekti. Kulübeyi "podyum" gibi kullandığı yönünde eleştiri alan Nagelsmann, özellikle takım kötü giderken daha da göze battı.

İLİŞKİSİYLE DE GÜNDEME GELDİ

35 yaşındaki genç teknik adam daha önce de Bild muhabiri Lena Wurzenberger ile ilişkisiyle gündeme gelmişti. Wurzenberger, ilişkinin ortaya çıkmasının ardından Bild'teki işinden kovulmuştu.

Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn ise Wurzenberger olayı sonrası, "Julian ile görüştük ve açıklamalarına ikna olduk. Hocamıza güvenimiz sürüyor" demişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin