Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi seferberliği. Okan Buruk'tan açıklama

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisinde sakatlanan Mauro Icardi'nin yarın oynanacak Bayern Münih maçında forma giyip giymeyeceğine yarın karar vereceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi seferberliği. Okan Buruk'tan açıklama

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Buruk, önemli bir maça çıkacaklarının altını çizerek, "Grupta iki maç oynandı, bu üçüncü maç. Hedefimiz maç maç gitmek. Bu maç da onlardan biri. Buraya 4 puanla çıkıyoruz. Amacımız bu puanı yükseltmek" dedi.

Karşılaşmayı kendi taraftarları önünde oynayacaklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kendi sahamızda oynuyoruz. Bunun avantajını, seyircimizle beraber kullanacağız. Taraftarımızın muhteşem desteği hiç değişmiyor. Biz de takım olarak bu zamana kadar onlara yakışır şekilde mücadele ettik. Bunu sürdürmek istiyoruz. Amacımız iyi futbol. Kendi oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz. Kazanırsak, bizim için muhteşem olacak. Ama rakibimizin de ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Uzun yıllardır gruplarda kaybetmeyen bir takım. Bunun da farkındayız. Bunların hepsi de bizim için motivasyon. Çok kaliteli, yetenekli, tecrübeli bir takıma sahibiz. Bu maçları çok oynadılar. Maç içinde gelişen her şey farklı. Hepsini kendi lehimize çevirmek istiyoruz. İnşallah yarın bizim için güzel, unutulmaz bir gece olur. Deplasmanda kazandığımız Manchester United maçından sonra kendi sahamızda Bayern Münih'e karşı inşallah unutulmaz bir gece yaşarız."

''YARIN KARAR VERECEĞİZ''

Okan Buruk, Beşiktaş derbisinde sakatlanan yıldız futbolcuları Mauro Icardi ile ilgili değerlendirmelerinin devam ettiğini belirterek, "Birazdan antrenmana çıkacağız. Tekrar bir değerlendirme yapacağız. Onunla ilgili kararımızı yarın vereceğiz" dedi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin