Batuhan Şen kimdir? Batuhan Şen Galatasaray'a geri dönecek mi? İşte Batuhan Ahmet Şen'i isteyen kulüpler

Bonservisi Galatasaray'da olan ve Menemenspor'da kiralık forma giyen kaleci Batuhan Şen'in talipleri artıyor. Alman ekip Stuttgart'ın yanı sıra Başakşehir ve Karagümrük kulüpleri de genç kaleciyi istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Batuhan Şen kimdir? Batuhan Şen Galatasaray'a geri dönecek mi? İşte Batuhan Ahmet Şen'i isteyen kulüpler

Galatasaray'da Muslera'nın sakatlığından dolayı geri çağrılacağı konuşulan Batuhan Şen'i Süper Lig'den ve Avrupa'dan takımlar da izliyor.

22 yaşındaki kaleci, Menemenspor formasıyla Spor Toto 1. Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 20 maçta forma giyen ve kalesinde 33 gol gören 22 yaşındaki oyuncu ligin en yüksek kurtarış yapan kalecisi konumunda yer alıyor. Geçen sezon ise Menemen'de 10 resmi maçta görev yaptı.

Galatasaray, Batuhan Şen'i bonservisiyle göndermeye sıcak bakmazken Menemenspor'dan geri çağırmanın hesaplarını yapıyor. Sarı kırmızılılar, 250 bin TL olan geri çağırma tazminat bedelini öderse genç kaleci Florya'ya dönecek.

Batuhan Şen kimdir?

3 Şubat 1999'da İstabul'da doğan Batuhan Ahmet Şen, futbola Galatasaray altyapısında başladı. Türkiye'nin alt yaş kategorilerinde birçok kez milli olan genç kalecinin potansiyelinin yüksek olduğu ifade edildi.

Batuhan Şen, 2020'de Hekimoğlu Trabzon'a kiralanırken burada 10 maçta forma giydi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin