Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü canlı yayında açıkladı! Beşiktaş'ı şampiyon yapan isim geliyor

Futbola veda ederek kariyerini yorumculuk alanında devam ettiren Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe'nin derbi mağlubiyeti sonrasında flaş açıklamalar yaptı. Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe'nin Sergen Yalçın ile görüşeceğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü canlı yayında açıkladı! Beşiktaş'ı şampiyon yapan isim geliyor

Futbolu erken yaşta bırakmasına karşın spor dünyasından kopmayan Batuhan Karadeniz kariyerine spor yorumcusu olarak devam ediyor.

Uzun yıllar boyunca unutulmayacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası görüşlerini dile getiren Karadeniz, Fenerbahçe'nin Jorge Jesus ile yollarını kesin olarak ayırıp Sergen Yalçın ile görüşeceğini iddia etti.

Batuhan Karadeniz canlı yayında yaptığı açıklamada, ''Bu çok önemli. Aslında bunu söylememem gerekiyor. Bana da kızacaklar. Telefonu eden çok sevdiğim bir kardeşim. Ama bunu söylemek zorundayım. Bu işi yapıyoruz, hakkıyla yapalım. Hafta içi Fenerbahçe'nin Sergen Yalçın ile görüşeceği haberi geldi. Fenerbahçe yönetimine çok yakın bir arkadaşım aradı. Hafta içi Sergen Yalçın ile bir görüşme ayarlayacakları söyleniyor." dedi.

FENERBAHÇE FORMASI GİYDİ, BEŞİKTAŞ'I ŞAMPİYON YAPTI

Futbolculuk döneminde Fenerbahçe formasını giyen Sergen Yalçın, 2020-21 Süper Lig sezonunda Beşiktaş'ı şampiyon yaparak; Türkiye'de altyapısından yetiştiği takımı şampiyon yapan ilk ve tek teknik direktör olurken; aynı zamanda Beşiktaş'ta ise futbolcu ve teknik direktör olarak Süper Lig'de şampiyon olan ilk isim oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin