Başrol oyuncusu dizi için şarkı besteledi

Osman Sonant 'Beş Kardeş' için bir şarkı hazırladı.

Google Haberlere Abone ol
Başrol oyuncusu dizi için şarkı besteledi

Kanal D'nin yaz sezonunda yeniden izleyiciyle buluşacak olan 'Beş Kardeş' dizisi ekrana dönüş hazırlığı yapıyor.



Ardı ardına yayınlanan tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan dizinin önceki gün ekrana gelen fragmanında Osman Sonant'ın seslendirdiği "Ben Aşık Oldum" adlı şarkı sosyal medyada dikkat çekti.

 

Beş Kardeş'in ortancası Orhan karakterine hayat veren Osman Sonant müziğe olan ilgisiyle dikkat çekiyor.  Dizinin yeni bölümünde Orhan; gazete muhabiri kardeşi Nazım'ın (Nadir Sarıbacak) şefi Yasemin'e (Zeynep Kızıltan) aşık olacak. Orhan'ın kapılacağı büyük aşka kayıtsız kalamayan Osman Sonant bu sahneler için "Ben Aşık Oldum" adlı şarkıyı besteledi. Söz ve müziği kendisine ait olan şarkıyı da seslendiren oyuncunun sesi de sosyal medyadan övgü topladı.



Tanıtımda ekrana gelen görüntülerde; Yasemin'e "Ben Aşık Oldum" adlı şarkıyla ilan-ı aşk eden Orhan'ın aynı anda damatlıkla, Yasemin'in ise gelinlikle ekrana gelmesi merak uyandırdı.

 

Ay Yapım imzalı, senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği, Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Köksal Engür ve Ayşen Gruda'nın rol aldığı "Beş Kardeş" yeni maceralarıyla çok yakında Kanal D'de ekrana gelecek.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin