Başörtüsüyle twerk yapan kadının kimliği şaşırttı. Altından 'fuhuş' çıktı... Esra Rabia Ünal'ın gerçek ismi ifşa oldu

Başörtüsü ile sosyal medyada twerk yapan Esra Rabia Ünal'ın gerçek ismi Ayşe Bolhatoğlu olduğu ve 2018 yılında Adana'da yapılan fuhuş operasyonunda ‘fuhuş yapmak ve fuhuşa yer temin etmek’ suçundan gözaltına alındığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Başörtüsüyle twerk yapan kadının kimliği şaşırttı. Altından 'fuhuş' çıktı... Esra Rabia Ünal'ın gerçek ismi ifşa oldu

Başörtüsü takarak sosyal medyada yayınladığı twerk videosu ile ünlenen Esra Rabia Ünal isimli instagram fenomoninin daha önce bir fuhuş operasyonunda yakalandığı ve gerçek adının Ayşe Bolhatoğlu tespit edildi.

Başörtüsüyle twerk yapan kadının kimliği şaşırttı. Altından 'fuhuş' çıktı... Esra Rabia Ünal'ın gerçek ismi ifşa oldu

Sabah gazetesinin haberine göre, sosyal medyada Instagram, TikTok ve Facebook gibi platformlar üzerinden son dönemde başörtüsü, çarşaf gibi İslami bazı unsurlar kullanılarak yapılan paylaşımlar tepki çekti.

Başörtüsüyle twerk yapan kadının kimliği şaşırttı. Altından 'fuhuş' çıktı... Esra Rabia Ünal'ın gerçek ismi ifşa oldu - Resim : 2

Başörtüsü takan bazı kişiler twerk gibi İslami ve manevi değerlere aykırı videolarla sosyal medyada yüz binlerce takipçiye ulaşıyor.

Başörtüsüyle twerk yapan kadının kimliği şaşırttı. Altından 'fuhuş' çıktı... Esra Rabia Ünal'ın gerçek ismi ifşa oldu - Resim : 3

Bunların son örneği de başörtüsü takarak "twerk" videosu çeken ve bu video aracılığı ile yüz binlerce takipçiye ulaşan Esra Rabia Ünal isimli kişi oldu. Bu kişiye benzer profillerin de şebekenin parçası olduğu ve yüzlerce kişilik bir ağa ulaştıkları öğrenildi.

Başörtüsüyle twerk yapan kadının kimliği şaşırttı. Altından 'fuhuş' çıktı... Esra Rabia Ünal'ın gerçek ismi ifşa oldu - Resim : 4

Başörtülü Twerk dansçısı fuhuş sabıkalısı çıktı

Sosyal medyada Esra Rabia Ünal adıyla tanınan kişinin 2018'de Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyonda gözaltına alınan Ayşe Bolhatoğlu'nun sosyal medya üzerinden anlaştığı kişilerle fuhuş yaptığı ve fuhşa yer temin ettiği tespit edilmişti.

Lüks otellerde VIP fuhuş yapmış

O dönem lüks otellerde VIP fuhuş yaptığı tespit edilen "Pembe Panter" lakaplı Ayşe Bolhatoğlu'nun ayrıca sosyal medya üzerinden müşterileriyle görüntülü olarak görüştüğü tespit edilmişti.

Fuhuş görüşmeleri kayıt altında

"Fuhuş yapmak, fuhşa yer temini etme" suçlarından da kaydı olduğu, fuhşa yer temin ettiği kişilerden de para aldığı iddia edilen Ayşe Bolhatoğlu adliyeye sevk edilmişti.

İşte o görüntüler:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin