Basketbolda THY Avrupa Ligi maçları üç sezon boyunca S Sport ve S Sport Plus'ta yayınlanacak

Beyoğlu Soho House'da düzenlenen basın toplantısına Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile Avrupa Ligi Başkanı Dejan Bodiroga ve Avrupa Ligi CEO'su Marshall Glickman katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Basketbolda THY Avrupa Ligi maçları üç sezon boyunca S Sport ve S Sport Plus'ta yayınlanacak

Burada bir konuşma yapan Sadettin Saran, Marshall Glikcman'ı yeni görevinden dolayı tebrik etti.

Saran Group'un 32 yıldır Türk sporuna katkıda bulunmaya çalıştığını ve Basketbol Avrupa Ligi'ni iki kanaldan izleyicilerle buluşturdukları için son derece mutlu olduklarını aktaran Saran, "Ülkemizi başarılarıyla temsil eden ve bizi gururlandıran Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'e de başarılar diliyoruz. İnşallah minimum 3 senemiz çok iyi geçer." dedi.

32 senedir Türkiye ve yurtdışında spor işlerine gönül verdiklerini, sadece ticari değil sosyal sorumluluk bilinciyle de hareket ettiklerini vurgulayan Saran, "S Sport ve S Sport Plus abonelik sayısında bir milyonu geçti. İçerik olarak da abone olarak da büyümeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Saran, sürekli gelişmeye çalıştıklarını anlatarak, "Birinci hedefimiz Avrupa Ligi hakkını almaktı. Gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz, buna çok önem veriyoruz. Ligde Türk takımları olması da gurur verici. İlk hedefimiz, Avrupa Ligi'ni yayın anlayışında 3 sene hep beraber bugün olduğundan daha ileriye götürmek. Sonraki hedeflerimi de başka zaman paylaşırım." değerlendirmesinde bulundu.

''BÜYÜLÜ BİR ASAM YOK''

Avrupa Ligi'nin gelirlerinin arttırılmasına yönelik bir çalışmaları olup olmadığıyla ilgili soruya Glickman, "Büyülü bir asam yok. Mücadeleci bir lig söz konusu. Başkanımızla birlikte yapmaya çalışacağımız şeyler olacak. Ligin değerini artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ancak bunlar için zaman lazım." diye yanıt verdi.

Glicman, gelecek 3 yıl içinde Final Four'un tekrar İstanbul'a gelip gelmeyeceğine ilişkin soruya da sadece, "Evet" diye cevapladı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin