Basketbol Şampiyonlar Ligi o kanalda

Basketbol Şampiyonlar Ligi, iki yıl boyunca Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu Spor ekranlarında basketbol severlerle buluşacak. Türkiye’yi Türk Telekom, Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Tofaş ve Darüşşafaka Tekfen temsil edecek.

Google Haberlere Abone ol
Basketbol Şampiyonlar Ligi o kanalda

Tivibu Spor, FIBA'nın Avrupa'da kulüpler bazındaki en büyük organizasyonu Basketbol Şampiyonlar Ligi’ni iki yıl daha basketbol severlerle buluşturmaya devam edecek. Bu sezon Türk Telekom, Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Tofaş ve Darüşşafaka Tekfen’in Türkiye'yi temsil edeceği büyük organizasyonda, maçlar her hafta canlı olarak Tivibu Spor kanallarından yayınlanacak.

Dijon, Strazburg, Zaragoza, Tenerife, Sassari, AEK, Brose Bamberg ve Nizhny Novgorod gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının da mücadele edeceği FIBA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 13-14 Ekim'deki ilk hafta grup maçlarıyla başlayacak. 14 haftalık serüvenin ardından 2-3 Şubat'ta son bulacak grup aşamalarından sonra eleme maçlarıyla devam edecek. Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon, 7-9 Mayıs tarihlerinde oynanacak Dörtlü Final ile belli olacak.

Türk Telekom'un TV/OTT İçerik ve Platform Yönetimi Direktörü Ziyad Varol, ''FIBA'nın en büyük kulüpler organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi için anlaşmamızı iki yıl süreyle yeniledik. FIBA Şampiyonlar Ligi’ni iki yıl daha Tivibu Spor ekranlarından sporseverlere ulaştıracağımız için mutluyuz” dedi.

Tivibu kullanıcılarına, Premier League, NBA, MotoGP, Formula 1, ING Erkekler Basketbol Süper Ligi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Euro Cup ve FIBA Şampiyonlar Ligi maçlarını ekrana getiriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin