Başkan'dan gazetecilerle tartışma için açıklama: 'Son derece üzgünüm'

Yılmaz Güral gazetecilerle yaşanan bir tartışma için açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan'dan gazetecilerle tartışma için açıklama: 'Son derece üzgünüm'

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, TOBB'un geçen Çarşamba günü yapılan 8'inci Sanayi ve Ticaret Şurası'nda, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından hemen önce, bazı oda başkanları ile gazeteciler arasında yaşanan 'yer tartışması' nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.



Toplantı öncesinde sözlü tacizde bulunularak kendisinin de tartışmaya dahil edildiğini öne süren Güral yaptığı yazılı açıklamada, "Stresli bir ortam vardı. Bir an için sinirlerime hakim olamadım. Arkasından da istenmeyen bir tartışma ve görüntüler oluştu. TOBB'a bağlı bir odanın başkanı olarak bu toplantıda evsahibi olarak, medya mensupları dahil tüm misafirlerimizi daha iyi ağırlamamız gerekirdi. Basın mensupları ile her zaman çok iyi ilişkiler içinde oldum. Yaşanan bu olaylar nedeniyle son derece üzgünüm" diye konuştu.



Toplantıda gerilimin devam ettiği sırada Güral'ın gazetecilere dönüp, "Oturduğunuz yerlerin parasını biz verdik" sözleri tepkiye neden olmuştu. Gazeteciler salonu terk ederken, TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, yaşananlardan dolayı gazetecilerden özür dilemişti. (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin