Basın mensuplarına saldırı ve şoke eden sözler!

Bonzai ve uyuşturucu hap satışı yapan torbacılara yönelik düzenlenen operasyonda gazeteciler saldırıya uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Basın mensuplarına saldırı ve şoke eden sözler!

Afyonkarahisar’da polis tarafından Bonzai ve uyuşturucu hap satışı yapan torbacılara yönelik özel harekat destekli operasyon düzenlendi. Adliyeye çıkarılan şüphelilerden biri basın mensuplarına, "Poz vereyim de öyle çek" derken, şüphelilerin aileleri de basın mensuplarına saldırdı.



Edinilen bilgilere göre Bonzai başta olmak üzere uyuşturucu hap ile esrar satan kişilerle birlikte uyuşturucu kullandıkları iddia edilen şahıslara yönelik, Özel Harekat polislerinin de zırhlı araçlarla destek verdiği bir operasyon düzenlendi. Çok sayıda eve yapılan eş zamanlı baskınlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildiği bildirilirken, operasyonlarda gözaltına alınan biri kadın 5 kişi bugün adliyeye çıkarıldı.



Zanlıların adliyeye çıkarılması esnasında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri adliye önünde geniş güvenlik önlemeleri alırken, adliyeye getirilen bir şüphelinin olayı görüntüleyen basın mensuplarına dönerek, "Poz vereyim de öyle çekin" demesi şaşkınlığa neden oldu. Adliyeye çıkarılan biri kadın 4 kişinin savcılık işlemlerinin devam ettiği belirtildi.



Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesinin ardından dışarıda bekleyen yakınları ise olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı. Küfrederek tehditler yağdıran kişiler, bazı basın mensuplarının kullandıkları malzemelere de zarar vermek istedi.



Olaylar çevik kuvvet polisinin müdahalesi ile son buldu. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin