Basın Konseyi heyeti Diyarbakır'a gidecek, sorunları dinleyecek

Basın Konseyi Yüksek Kurul Üyeleri, gazetecilerin ve bölge halkının sorunlarını dinlemek için bölge toplantılarına devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Basın Konseyi heyeti Diyarbakır'a gidecek, sorunları dinleyecek

Basın Konseyi heyeti, Eskişehir ve Afyonkarahisar’ın ardından bu kez de Diyarbakır’da olacak. Diyarbakır bölge toplantısı 24-25 Haziran 2014 (Salı-Çarşamba) günü gerçekleştirilecek.



Heyette, Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç, 2. Başkan Murat Önok, TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Gazeteci Orhan Birgit, Radikal Yazarı Altan Öymen, Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tufan Türenç, İstanbul Barosu Eski Başkanı Turgut Kazan, İzmir Barosu Başkanı Ercan Demir, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Utku Çakırözer, Ulusal Kanal Genel Koordinatörü Yalçın Büyükdağlı, İzmir Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Misket Dikmen, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey, Avukat Oktay Huduti ve Basın Konseyi Genel Sekreteri Namık Koçak yer alacak.



Basın Konseyi heyeti, Basın Konseyi Yüksek Kurulu toplantısını gerçekleştirdikten sonra bir dizi temaslarda bulunacak.



Basın Konseyi Yüksek Kurul Üyeleri, Diyarbakır Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret edecek ve gazetecilerin sorunlarını dinleyecek, tartışacak.



Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ı ve Diyarbakır’ın ilk kadın Belediye Başkanı olan Gültan Kışanak’ı da makamında ziyaret edecek olan Basın Konseyi heyeti, kentin sorunlarını dinleyecek.



Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’ye de yapılacak ziyaretin ardından, bazı STK temsilcileriyle bir araya gelinecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin