Basın Konseyi Başkanı: Aygün için görüşmeler sonuç vermedi!

Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç Bünyamin Aygün'ü kurtarmak için gizli sürdürülen görüşmelerin sonuç vermediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Basın Konseyi Başkanı: Aygün için görüşmeler sonuç vermedi!

Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç, iç savaşı izlemek için gittiği Suriye'de 20 gün önce kaçırılan Milliyet Gazetesi Foto Muhabiri Bünyamin Aygün'ü kurtarmak için gizli sürdürülen görüşmelerin sonuç vermediğini belirtti.



Basın Konseyi tarafından yapılan açıklama şöyle:



"İç savaşı izlemek için gittiği Suriye'de 20 gün önce kaçırılan Bünyamin Aygün'ü kurtarmak için gizli sürdürülen görüşmeler sonuç vermedi. Bünyamin Aygün'le birlikte, Suriye'de kaybolan  bazı batılı gazetecilerin de El Kaide'nin elinde bulundukları öne sürülüyor.



Basın Konseyi olarak, haber yapmaktan başka hiçbir amacı bulanmayan Foto Muhabiri Bünyamin Aygün'ün özgürlüğüne kavuşabilmesi için Dışişleri Bakanlığını ve bölgede etkili olabilecek tüm Siyasetçileri çaba harcamaya çağırıyoruz.



Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç ayrıca, Bünyamin Aygün ve tüm gazetecilerin kurtarılabilmesi için, uluslararası basın kuruluşlarına da mesaj göndermiş ve işbirliği çağrısı yapmıştır."



© MEDYATAVA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin