Basın İlan Kurumu'ndan BirGün'e güzel haber!

BirGün gazetesi, “Okurlarımızın bilgisine” başlığıyla yayımlanan editoryal yazıda, Basın İlan Kurumu’nun (BİK) üç ayı aşkın bir süredir ilan ve reklam akışını durdurduğunu bildirmişti. Gazeteden güzel haber geldi.

Google Haberlere Abone ol
Basın İlan Kurumu'ndan BirGün'e güzel haber!

BirGün Gazetesi, Basın İlan Kurumu'nun Ağustos 2019'dan bu yana ilan ve reklam akışını durdurduğunu açıklamıştı. BirGün'e güzel Basın İlan Kurumu'ndan güzel haber geldi.

BirGün, yaptığı açıklamayla, Ağustos 2019 tarihinden bu yana Basın İlan Kurumu tarafından uygulanan ilan yasağının dün itibariyle sona erdiğini duyurdu.

İşte, BirGün'den yapılan o açıklama:

"Ağustos 2019 tarihinden bu yana Basın İlan Kurumu tarafından gazetemize uygulanan ilan yasağı dün itibariyle sona erdi.

Haksız bir şekilde uygulamaya sokulan ve bir çeşit ekonomik ambargoya dönüşen ilan yasağına karşı verdiğimiz mücadelede bizimle birlikte olan, dayanışma gösteren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

Bu süreç sonunda bir arada tüm zorlukların ve haksızlıkların üstesinden geleceğimize olan inancımız daha da arttı. Tabii buna bağlı olarak sorumluluğumuz da...

Son olarak, Evrensel gazetesine uygulanan haksızlığın da bir an önce son bulması temennisiyle, bir an bile ellerini üzerimizden çekmeyen tüm okurlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin