Basın dünyasının acı kaybı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC), kıdemli üyelerinden, Basın Şeref Kartı sahibi usta gazeteci Muzaffer Kayar, Perşembe günü hayatını kaybetti. TGC, acı kayıpla ilgili bir mesaj yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Basın dünyasının acı kaybı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin kıdemli üyelerinden, Basın Şeref Kartı sahibi usta gazeteci Muzaffer Kayar, Perşembe günü hayatını kaybetti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, TGC Üyesi Eren Kayar'ın da babası olan Muzaffer Kayar’ın ölümünün ardından bir mesaj yayınladı. Mesajda şu görüşler yer aldı:

“Basının usta gazetecilerinden değerli meslektaşımız Muzaffer Kayar’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesinin, dostlarının ve meslektaşlarının acısını paylaşıyor, sabırlar diliyoruz.”

Muzaffer Kayar’ın cenazesi ile ilgili bilgiler daha sonra paylaşılacak.

Basın dünyasının acı kaybı

MUZAFFER KAYAR KİMDİR?

1925 yılında Tekirdağ’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Okulu’ndan mezun oldu. Mesleğe 1947 yılında Yeni Sabah Gazetesi’nde muhabir olarak başladı. Daha sonra Yeni Memleket, Son Posta ve Haber gazetelerinde görev yaptı. Uzun yıllar İstanbul Belediyesi’nde basın müşaviri olarak hizmet verdi. İki çocuk ve bir torun sahibiydi. Basın Şeref Kartı taşıyordu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin