Başbakan'ı eleştiren senarist işinden oldu

Huzur Sokağı'nın senaristi Başbakan Tayyip Erdoğan'ı eleştirince kovuldu.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan'ı eleştiren senarist işinden oldu

ATV'de yayınlanan Huzur Sokağı dizisinin senaristlerinden Alev Toprakoğlu kişisel facebook sayfasına Başbakan Tayyip Erdoğan için "Allah belanı versin RTE hala yalan söylüyorsun" yazınca işinden oldu.



Toprakoğlu'nun yazdıklarının "Huzur Sokağı" dizisi ile birlikte anılmasını istemediklerini belirten yapımcı firma SET Film bugün bir basın açıklaması yayınlayarak Alev Toprakoğlu'nun işine son verildiğini duyurdu.



SET Film'den yapılan açıklama şu şekilde:



"Alev Toprakoğlu’nun, facebook hesabında paylaşmış olduğu, sadece hakaretten ibaret olan yazısı, tasvip edilecek bir yazı değildir. Küfür ve hakaret bir görüş değil, bir cinnet halidir. Bu hale gelmiş bir insanında bizimle birlikte, Huzur Sokağı dizisinde olması düşünülemez.



Hayatını yazıyla ifade edip, kazanan insanların hakaret etmesini değil, varsa fikirlerini söylemesini tercih ederiz. Alev Toprakoğlu’nun yazmış olduğu küfür ve hakaret dolu kelimelerinden dolayı da bu kişinin, yapım şirketimiz Set film ve Huzur Sokağı dizisiyle de, bundan böyle bir ilişiğinin kalmadığını önemle duyururuz.



Alev Toprakoğlu ise twitter hesabından tehdit mesajları aldığını ifade etti ve "Hakkımda yapılan taraflı ve yanıltıcı haber sonrasında tehdit ve ağır hakaret içeren mesajlar almaktayım. Devam ettiği takdirde savcılığa suç duyurusunda bulunacağım, bilginiz olsun" açıklamasını yaptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin