Başbakan, Şivan Perwer ve İbrahim Tatlıses buluşması twitter'ı salladı!

Diyarbakır'da gerçekleşen tarihi buluşma hakkında siyaset, medya ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden çok sayıda yorum geldi.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan, Şivan Perwer ve İbrahim Tatlıses buluşması twitter'ı salladı!

Katıldığı bir düğünde Kürtçe şarkı söylediği için hakkında arama kararı çıkarılan ve yasa dışı yollarla ülkeyi terk eden Şivan Perwer, 37 yıl sonra ilk kez Türkiye'ye geldi. Diyarbakır'da Başbakan Erdoğan, Barzani, İbrahim Tatlıses ve Şivan Perwer'in buluşmasına ünlü isimlerden ilginç yorumlar geldi.



Twitter'da ünlü isimlerin tarihi buluşma hakkında yaptığı yorumlar:



Egemen BağışDiyarbakır'daki kardeşlik melodisine ve görüşmelere karşı saldırıların nedeni belli Bölgeye umud veren her şey birilerini rahatsız ediyor.



Markar Esayan: Yaralı olmayan, derdi olmayan bugünlerin değerini anlamaz.



Melih Altınok: Şivan ve ibo sahnede. Şivan "38 yıl önce genç bir adam olarak gittim,şimdi yaşlı bir adamım! O da biz de zor tutuyoruz kendimizi,anlatamam..



Fuat Kozluklu: Kan ve şiddetten beslenenler ağıt yakıyor, çıldırıyor...



Cüneyt ÖzdemirSadece Şivan Perwer'in Diyarbakır'da olması değil, İbrahim Tatlıses'in de bugün kitlelere özgürce Kürtçe konuşabilmesi önemliydi.



Erol Köse: Tarihi bir an Şivan Perwer & Tatlıses düet. Müzik barışa vesiledir her zaman. Hayırlara vesile olsun.



Atilla Taş: Diyarbakır'daki Barış buluşması, parti propagandasına döndü. Barış'ı partiler üstü göremez misiniz ? Burda yapmayın bari.



İrfan Değirmenci: 1-Kötü barış yok 2-Tatil günümde seçim mitingi izlemek istemiyorum 3-Berkin için toplananlara müdahalede yaralanan vatandaşa geçmiş olsun



Prof . Dr. Ümit Özdağ: AKP Barzani’yi Ağırlarken PKK Suriye’de Devlet Kuruyor.



Tufan Türenç: AKP'nin seçim şovu Diyarbakır'da başladı. Başbakan Barzani ile buluşması "Tarihi olay" diye sundu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin