Başbakan Silikon Vadisi'nde Google Glass'ı denedi

ABD'de temaslarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, San Francisco'da Silikon Vadisi'ni ziyaret eti.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Silikon Vadisi'nde Google Glass'ı denedi

ABD Başkanı Barack Obama ile görüşmesinin ardından ABD’de bir süre daha kalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Silikon Vadisi’ne gitti ve dev teknoloji firmalarını ziyaret etti.



Başbakan Erdoğan ilk olarak Microsoft’u ziyaret etti. Burada CEO Steve Ballmer tarafından karşılanan Erdoğan, Ballmer ile Fatih Projesi ve Microsoft’un rolü ile ilgili konuştu. Ayrıca Bing harita servisi üzerinden İstanbul’u izledi.



Başbakan’ın sonraki durağı Google oldu. Erdoğan’ın Google ziyaretinde kendisini Google İş Geliştirme Direktörü Seval Öz karşıladı. Seval Öz ünlü doktor Mehmet Öz’ün kardeşi. Erdoğan’a akıllı araba ve Google Glass’ı anlattı ve denetti. Erdoğan Glass’ın inovatif yapısından etkilenmiş ve kullanımı hoşuna gitmiş görünüyordu.



Erdoğan’ın Google ziyaretinde kendisini Google İş Geliştirme Direktörü Seval Öz karşıladı. Seval Öz ünlü doktor Mehmet Öz’ün kardeşi. Erdoğan’a akıllı araba ve Google Glass’ı anlattı ve denetti. Erdoğan Glass’ın inovatif yapısından etkilenmiş ve kullanımı hoşuna gitmiş görünüyordu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin