Başbakan Kabataş görüntülerinin ardından medyaya yüklendi: 'Bunun altında boğulacaksınız'

Başbakan Erdoğan katıldığı bir açılış töreninde Kabataş görüntüleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Kabataş görüntülerinin ardından medyaya yüklendi: 'Bunun altında boğulacaksınız'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şişhane- Haliç Metro Geçiş Köprüsü-Yenikapı Metro Hattı'nın Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda düzenlenen açılış töreninde konuştu.



Başbakan Erdoğan, 'Gezi Parkı' eylemleri sırasında saldırıya uğradığını söyleyen genç kadının iddialarını yalanlayan görüntülerin ortaya çıkmasının ardından medyaya yüklendi. 



"Yaktılar, yıktılar, insanlara saldırdılar. Başörtülülere saldırılarda bulundular, camilerimize dahi saygısızlık yaptılar. Kabataş'ta, yavrusu ile beraber, orada bir kızımıza yapılan saldırıyla alakalı bakın şimdi onunla üzerinde oynamaya başladılar. O günden bugüne sesleri çıkmayanlar, şimdi bunun öyle değil, böyle diyerek bunu da yalanlamaya kalkıyorlar. Yazık yazık. Çok açık, net söylüyorum. Medya dünyasında amiral diye geçinenlerle söylüyorum, hele hele bugün attıkları başlığı, özellikle kendilerine hatırlatıyorum. Bunun altında da boğulacaksınız. Çünkü bu attığınız manşetler de doğru değil. Sizler Adli Tıp Raporları'nı nereye saklayacaksınız, nerenize koyacaksınız? Adli Tıp Raporu'ndan bahsediyorum. Bütün görüntüleri koyun bir kenara, bu bayanın çocuğu ile beraber aldığı darbeyle ilgili aldığı raporu ne yapacaksınız?



"Bunların hayatı yalan üzerine inşa edilmiştir" diyen Başbakan Erdoğan, şu şekilde devam etti:



"Bakın haziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık, ocak. Aradan 8 ay geçti. Şimdi kendilerine göre yeni yeni senoryalar hazırlıyorlar. O hanımefendi ile çocuğu konusunda bu defa yeni bir hazırlığın içine girdiler. Bunları yutturamazsınız. Benim milletim bunu yutmaz. Herşey açık, net ortada ve o zaman savcının bütün tespitleri ortada, Adli Tıp Raporu ortada ve şimdi siz bunu tersine çevirmek istiyorsunuz. Niye? Altında boğuldunuz. Şimdi bundan kurtulmak istiyorsunuz. Kurtulamayacaksınız. Tarih sizi affetmeyecek. Tarih şimdi bu yalan yanlış senaryonun yanında yer alan medyayı da affetmeyecek" (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin