Başbakan Erdoğan'dan Zaman yazarına: Paralel devletin uşağı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Mecidiyeköy- Mahmutbey Metro Hattı' temel atma töreninde yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan'dan Zaman yazarına: Paralel devletin uşağı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, “17 Aralık süreci, AKP’nin kapatılmasını gerektirecek kadar ciddi bir problem” diyen Zaman gazetesi yazarı Mümtaz’er Türköne’ye isim vermeden, “Birileri çıkmış kenarlarında köşelerinde bu paralel devletin uşaklarından bir tanesi çıkmış, ‘AK Parti kapatılmalı’ diyor. Önüne de bunun bir “Prof” koymuşlar. Senin aldığın ilim buysa biz batmışız. Senin demokrasi anlayışın buysa biz batmışız” sözleriyle eleştirdi.



Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:



"PARALEL DEVLETİN UŞAKLARI"



İnanın bizi ülkeyi sevindiren ne varsa bunları üzüyor. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. Bizi bu yoldan koparmak için her yolu her yöntemi denediler. Bizi engellemek için bizi yıpratmak için ellerinden geleni yaptılar. Partimizi kapatmaya tevessül ettiler. Birileri çıkmış kenarlarında köşelerinde bu paralel devletin uşaklarından bir tanesi çıkmış, ‘AK Parti kapatılmalı’ diyor. Önüne de bunun bir “Prof” koymuşlar. Senin aldığın ilim buysa biz batmışız. Senin demokrasi anlayışın buysa biz batmışız.



Partimizin içinden de bazı ihanet edenler çıktı. Ne yazık ki olumsuz oy kullandılar. 330’u bulamadığımız için anayasa değişikliği reformuna o madde giremedi. Eğer girmiş olsaydı parti  kapatılması gibi bir şey kalmayacaktı. Biz başta Allah’a sonra sizlere güvendik.



Haberin tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin