Başbakan Erdoğan Zaman gazetesine sert çıktı: 'Edepli ol o başlığı atarken'

Başbakan Erdoğan Ordu'da yaptığı konuşmada rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna da değindi.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan Zaman gazetesine sert çıktı: 'Edepli ol o başlığı atarken'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  17 Aralık'da yapılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu hakkında "Bu uluslararası oyun, kökü dışarda tezgah. Taşeron olarak kullanıldılar. Yerli piyonlar bu komploda kullanıldı. Gezi’de bu oyunu nasıl bozduysak burada da bu oyunu bozacağız bunu bilin" ifadelerini kullandı.



Erdoğan daha sonra cemaat yanlısı haberler yapan 'Zaman' gazetesinin bugün yaptığı 'İspanya'da polis iktidar partisine baskın yaptı. Başbakan Rajoy "mahkeme kararına saygılıyım" dedi' haberi hakkında da sert sözler sarf etti. 



Erdoğan şunları söyledi:



"Milletim bunu bilsin. Bu oyun bütün Türkiye’ye karşı oynanan bir oyundur. Bu kirli oyun bize olmaktan ziyade bizzat milletime karşı, mili iradeye karlı oynan bir oyundur. Bu siyaseti itibarsız kılma girişimidir. Bugün bir gazete yazmış. İspanya’da iktidar partisini polisler basmış ne olmuş? Edepli ol edepli o başlığı atarken. Bir iktidar partisini polis gelip denetleyecekse bunun bi usulü vardır. Bu gazetenin uslubu bu olduğu için sanıyor. A'dan Z’ye. Abdestimizden şüphemiz yok, namazımızdan da şüphemiz yok. Onu siz muhalefetin dosyalarında arayım. Bu uluslararası oyun, kökü dışarda tezgah. Taşeron olarak kullanıldılar. Yerli piyonlar bu komploda kullanıldı. Gezi’de bu oyunu nasıl bozduysak burada da bu oyunu bozacağı bunu bilin. İftira kampanyası devam ediyor"



Haberin devamını okumak için tıklayınız




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin