Başbakan: Biz gücümüzü belli bazı medya gruplarından almıyoruz!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık yolsuzluk operasyonunu algı operasyonu olarak niteleyerek medyayı suçladı.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan: Biz gücümüzü belli bazı medya gruplarından almıyoruz!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu için "Tam bir algı operasyonu. Malum medya, kendilerine servis edilen, gizlilik kaydı olan bu fotoğraf ve görüntüleri yayınlamaya başlıyor" diyerek medyayI suçladı. 



Erdoğan ayrıca operasyona yönelik eleştirilerini, "Biz gücümüzü belli faiz lobilerinden, belli medya grupların almıyoruz" diyerek sürdürdü.



Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:



İhanet projenin paydaşları da derhal harekete geçiyor. Malum medya, kendilerine servis edilen, gizlilik kaydı olan bu fotoğraf ve görüntüleri yayınlamaya başlıyor. Muhalefet, hükümete yönelik saldırılara başlıyorlar. Belli sermaye çevreleri harekete geçiyorlar. İçerde ve dışarda belli odaklar derhal harekete geçiyorlar. Şantaj çeteleri acayip çalışıyor. Dikkatinizi çekiyorum. Akşam olduğunda adeta soruşturma sorgu tamamlanıyor ve zanlıların tamamı, onlarla birlikte bakanlarımız, hükümetimiz suçlu ilan ediliyor.



Düşünebiliyor musunuz, 25 çuval gelecek, bu çuvallar mühürlü, açılmadan anında adım atılacak. Böyle bir şey olabilir mi? Bu işin nasıl yürüdüğü, nasıl yürütüldüğü çok açık net ortada. Sabah operasyon yapılıyor, 12 saat sonra infaz tamamlanıyor.



Zanlıların tamamı yakınlarıyla birlikte adeta linç ediliyor. Olaylar iki tane ayrı mahkemede yürütülüyor.



"MEDYAYA GÖREVLER VERİLMİŞ"



Tam bir algı operasyonu. Hem içerden hem dışardan çok ağır bir linç hareketi. Her şey hazırlanmış. kimin nerede duracağı, hangi vazifeyi yerine getireceği tek tek belirlenmiş. Sosyal medyada operasyon başlatılmış. Medyada görevler verilmiş. Belli sermaye çevrelerine mesajlar gitmiş. Uluslararası kuruluşlara yalan yanlış bilgiler aktarılmış. Ekonomiyi etkilemek üzere, piyasalara kötümserlik pompalanmış. Maşa olarak kullanılan örgüt tüm taraftarlarını harekete geçirmiş. Bir anda itibarsızlaştırma girişimleri başlamış. İftira yalan tehdit korkutma sindirme şantaj, her ne varsa devreye alınmış.



Haberin tamamını okumak için tıklayınız....


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin