Başbakan 'alo' dedi, 3 gazeteci işinden oldu!

Yayınladığı tapelerle AKP hakkındaki yolsuzluk iddialarını gündeme taşıyan 'Haramzadeler' isimli Twitter hesabından bir ses kaydı daha yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan 'alo' dedi, 3 gazeteci işinden oldu!

Yayınlanan kayıtta Başbakan Erdoğan bir sağlık haberinden şikâyet ediyor ve çeşitli görüşmelerden sonra Fatih Saraç haberi yapan 3 kişi ve sayfa editörünü işten attırdığını Yalçın Akdoğan’a bildiriyor.



BAŞBAKAN’DAN YENİ TALİMAT



Başbakan Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının yayınını kestirmesinden sonra Habertürk'e yaptığı bir başka müdahalesi daha ortaya çıktı. Youtube'da Haramzadeler Collection adlı bir kullanıcı tarafından yayınlanan ses kayıtlarındaki iddiaya göre, Başbakan Erdoğan, Habertürk gazetesinin 24 Ekim 2013 tarihli sayısındaki 24. sayfada yer alan "Bu mu sağlıkta çağ atladığı iddiasında olan Türkiye” başlıklı sağlık haberi için yayın grubunun Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç’ı arıyor. Haberden şikâyet eden Erdoğan “Bizim sağlıkta yaptıklarımızı görmemezlikten gelmek bizi üzüyor. El insaf edin yani, böyle başlık nasıl atıyorsunuz ya" diyor. Fatih Saraç ise Erdoğan’a karşılık "Kaçak olmuş, Bu bir ayıptır efendim" dedikten sonra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu birinci sayfadan haber yaptıracağını söylüyor.



Haberin devamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin