Başakşehir'in yeni teknik direktörü belli oldu! Emre Belözoğlu'nun yerine Süper Lig'de fırtınalar estiren isim geliyor

Yeni sezonda Emre Belözoğlu ile yollarını ayıracak Başakşehir yeni teknik direktörü çok çabuk buldu. Lacivertli-turunculu ekip Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ile prensipte anlaşmaya vardı.

Google Haberlere Abone ol
Başakşehir'in yeni teknik direktörü belli oldu! Emre Belözoğlu'nun yerine Süper Lig'de fırtınalar estiren isim geliyor

2021 yılından bu yana Başakşehir'i çalıştıran ve oynattığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Emre Belözoğlu yeni sezonda Başakşehir'in başında olmayacak.

42 yaşındaki genç teknik adam Başakşehir'de vizyonunu tamamladığını düşünerek takımdan ayrılma kararı aldı ve Acun Ilıcalı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Hull City ile yeni sezonda Premier Lig'i hedefleyen Acun Ilıcalı, takımın başına Emre Belözoğlu'nu getirme kararı aldı. İngiltere Championship'i 15. sırada bitererek büyük hayal kırıklığı yaratan Hull City önümüzdeki sezon Emre Belözoğlu önderliğinde bir üst lige yükselmek istiyor.

EMRE BELÖZOĞLU YERİNE NURİ ŞAHİN

Emre Belözoğlu'ndan boşalacak olan teknik direktörlük koltuğuna yine çok tanıdık bir isim gelecek. Başakşehir yöneticileri, Antalyaspor ile dikkat çeken sonuçlar alan Nuri Şahin ile masaya oturdu ve olumlu geçen görüşmenin ardından prensip anlaşmasına vardı.

16 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda Antalyaspor ile 16 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Nuri Şahin büyük bir başarıya imza atarak kulüp rekoru kırmıştı.

UYKU ANTRENÖRÜ HAMLESİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Nuri Şahin, bu sezon başında Antalyaspor'un kampına uyku uzmanı getirerek, dikkatleri üzerine çekmişti. Taç antrenörü de kullanan Şahin, Antalyaspor ile toplam 71 maça çıktı. 30 galibiyet alan Şahin, sahadan 17 kez beraberlikle ayrılırken 24 defa da rakiplerine mağlup oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin