Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu: Bu oyuncularla kazanılacak maçlar var, kupalar var

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3-1 kazanılan Hearts maçının ardından konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu: Bu oyuncularla kazanılacak maçlar var, kupalar var

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu son maçında İskoçya takımı Hearts’ı 3-1’lik skorla mağlup etti ve lider olarak son 16 takım arasına kaldı.

Müsabakanın ardından Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarına şu sözlerle başlayan Belözoğlu, "Başarının bir sınırı yok. Başarıyı kendinize hedef görüp, bir sınır belirleyemezsiniz. Gerçekçi hedeflerimiz olmalı. Son 16'ya kalmak istiyorduk ve kaldık. Şimdi hedef çeyrek final. En üstte kalıp, büyük takımlarla yarışıp onlarla mücadele etmek istiyoruz'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden genç teknik direktör, “Hayatımın merkezine futbolu koydum. Futbolculuğumda da böyleydi, kazanmayı hep sevdim kaybetmeyi sevmedim. Teknik direktörlükte de böyle bir kariyerim olsun istiyorum. Hep berber çalışıyoruz. Bu oyuncularla kazanılacak maçlar var, kupalar var. Hiçbir teknik direktör tek başına bir şeyi başaramaz. En iyi teknik direktör de olsanız yüzde 20’si 30’u sizde bitiyor. Geri kalan yüzde 60-70 oyuncularda. Benim için de çok büyük artı oldu mesleki anlamda. Baktığınızda bir seneyi geçtik. Onların arasında olmak çok keyifli ve gurur verici. Hep beraber başardık. En büyük pay sahibi oyuncularım'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin