Başakşehir 3-1 Hearts MAÇ ÖZETİ İZLE

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, A Grubu'nda oynadığı son maçta sahasında konuk ettiği Hearts'i 3-1 mağlup etti ve lider olarak bir üst tura yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
Başakşehir 3-1 Hearts MAÇ ÖZETİ İZLE

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsilcimiz Başakşehir sahasında Hearts'i konuk etti.

Mücadeleden 3-1 gibi net bir skorla galip ayrılan Başakşehir puanını 13'e yükseltti ve grup lideri olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde adını bir üst tura yazdırdı. Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri Ndayishimiye, Serdar ve Berkay kaydetti. Hearts'in tek golü ise Atkinson'dan geldi.

İşte A Grubu'nda oluşan Puan Durumu:

1- Başakşehir: 13 P
2- Fiorentina: 13 P
3- Hearts: 6 P
4-Rigas: 2 P

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

4. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Sağ kanattan Deniz'in kullandığı kornerde altı pas önüne gelen topa Ndayishimiye kafayla vurdu ve fileleri havalandırdı: 1-0.

33. dakikada turuncu-lacivertli ekip farkı 2'ye yükseltti. Duarte'nin savunma arkasına attığı uzun pasa Okaka hareketlendi. Kaleci Gordon ceza sahası dışına çıkıp, Okaka'dan önce topu uzaklaştırmak istedi. İki oyuncunun da dokunamadığı top Serdar Gürler'in önünde kaldı. Ceza sahasına giren Serdar, açısını düzeltip şutunu çekti ve meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 2-0.

36. dakikada sol kanattan gelişen Medipol Başakşehir atağında Serdar Gürler, arka direkteki Traore'ye pasını attı. Traore'nin sağ çaprazdan şutunda top kaleci Gordon'dan döndü. Bir daha meşin yuvarlağı önünde bulan Traore, bir kez daha şutunu çekti, kaleci Gordon bu kez ayaklarıyla meşin yuvarlağı kornere çeldi.

64. dakikada farkı üçe çıkaran gol geldi. Ömer Ali'nin sağ kanattan yaptığı ortayı penaltı noktası üzerinde kontrol eden Berkay Özcan, sol ayağıyla sert bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi: 3-0.

90. dakikada Hearts golü bulan taraf oldu. Shankland'ın vuruşunda Muhammed'den seken topu boş filelere yollayan Atkinson maçın skorunu belirledi: 3-1.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin