Başakşehir 2-0 Fenerbahçe MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Başakşehir ligde ilk kez kazandı ve puanını 3 yaptı. Fenerbahçe ilk kez kaybetti, 10 puanda kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Başakşehir 2-0 Fenerbahçe MAÇ ÖZETİ İZLE

Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 16'da Okaka ve 90'da Gulbrandsen kaydetti. Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler bu sezonki ilk mağlubiyetini, Aykut Kocaman yönetimindeki Başakşehir ise ilk galibiyetini aldı.

Ev sahibi ekip, 16’ncı dakikada Okaka ve 90’ıncı dakikada Gulbrandsen’in kaydettiği gollerle sarı-lacivertli ekibi 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, Süper Lig’de 2021-22 sezonunun ilk haftasında Adana Demirspor’u 1-0, 2'nci haftasında Antalyaspor’u 2-0, 3'üncü haftasında ise Altay’ı 2-0 mağlup etti.

Sarı-lacivertliler, ligin 4'üncü haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasından ise sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Ligde geride kalan 4 haftada puan kaybı yaşamayan Fenerbahçe, 5'inci haftada Medipol Başakşehir engeline takıldı. Başakşehir, sahadan 2-0 galip ayrılırken Fenerbahçe bu sezon ilk mağlubiyetini yaşamış oldu. 

MAÇ ÖZETİNİ BU SAYFADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin