Başak Gümülcinelioğlu'nun annesi depremde mahsur kaldı: Lütfen haber edin

Ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu'nun Hatay'da yaşamını sürdüren annesi de depremde mahsur kaldı. Başak Gümülcinelioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yardım çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Başak Gümülcinelioğlu'nun annesi depremde mahsur kaldı: Lütfen haber edin

Merkezi Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik deprem ile birlikte 10 ilimizde birçok bina hasar gördü, çok sayıda vatandaş enkaz altında kaldı ve hayatını kaybetti. Yargı dizisiyle adını duyurduktan sonra, son olarak Sipahi dizisi ile izleyici karşısına çıkmış olan ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Hatay Antakya'da yaşayan annesine ulaşamadığını ifade etti ve yardım çağrısında bulundu.

Başak Gümülcinelioğlu'nun annesi depremde mahsur kaldı: Lütfen haber edin

'HABER ALAMIYORUZ'

Twitter hesabından paylaşım yapan başarılı oyuncu, "Hatay Antakya Sümerler mahallesi, Belediye Kooperatifler evleri A3'te annemiz var. Haber alamıyoruz. Gören duysa kim varsa lütfen haber edin" diyerek AFAD'tan yardım istedi.

Başak Gümülcinelioğlu'nun annesi depremde mahsur kaldı: Lütfen haber edin - Resim : 2

HATAY VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğündeki deprem sonucu kentte yıkılan binalar bulunduğunu belirterek son durumu şu sözlerle açıkladı:

"Antakya ve Kırıkhan'da yıkık binalar var. İskenderun'daki ve Antakya'daki devlet hastaneleri yıkıldı. Polisevi de yıkıldı. Vatandaşların oturduğu binalarda yıkıntılar var. Şu anda jandarmanın bahçesine bir karargah kurduk, bütün birimleri buraya topladık. Elimizdeki imkanlarla oralara müdahale etmeye çalışıyoruz. Havaalanı pistinde biraz sıkıntı var, uçakların inmesinde problem yaşanıyor. Mevcut imkanlarımızla faaliyetleri koordine ediyoruz. Hayatını kaybedenler var, çok sayıda da yaralımız var"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin