Baş Belası final bölümü yayınlandı: Baş Belası final bölümü izle

ATV ekranlarında yaz döneminde başlayan, başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı polisiye konulu yaz dizisi final yaptı. 10 Eylül tarihi itibariyle final veren dizinin hayranları ise final kararına üzüldü. Dizinin hayranları final kararı için, “Aşırı kaliteli bir dizi daha gözlerimizin önünde harcandı” yorumlarında bulundu. Baş Belası dizisinin yayınlanan final bölümünü haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Baş Belası final bölümü yayınlandı: Baş Belası final bölümü izle

ATV ekranlarında yaz boyunca izleyici ile buluşan polisiye dizi Baş Belası, dün akşamki son bölümüyle final yaptı. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı Baş Belası dizisi, 13 bölümün ardından dün akşam son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Baş Belası dizisinin 10 Eylül tarihli final bölümünün linkini haberimizde bulabilirsiniz.

Baş Belası final bölümü yayınlandı: Baş Belası final bölümü izle

BAŞ BELASI FİNAL BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Aynalı cinayetler devam etmektedir. Katilin mesajlarının Şahin'i hedef aldığını düşünen İpek, olayın altında yatan sebebi bulmaya çalışırken katil Şahin'le iletişim kurar. Ekibe ve İpek'e haber vermeden katille buluşmaya giden Şahin içindeki karanlıkla sınanacağı bir sahnenin ortasında bulur kendini. Aynalı Katil, Şahin'e yıllarca peşinden koştuğu, kız kardeşini ondan koparan Bey'i sunar.

Baş Belası final bölümü yayınlandı: Baş Belası final bölümü izle - Resim : 2

Şahin, Bey'le birlikte Aynalı Katil'in elinde tutsakken İpek ve ekibi Şahin'i bulmak için canla başla uğraşmaktadır. İpek sonunda katilin kimliğini tespit ettiğinde bu sefer onu zorlu bir sınav beklemektedir.

BAŞ BELASI FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin