Baron'a veda... Müzik yazarı ve radyo programcısı Çağlan Tekil hayatını kaybetti!

Çağlan Tekil, 15 Şubat akşamı beyin kanaması geçirmiş ve Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde ameliyat edilmişti. Yoğun bakımda tedavi gören Tekil, hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Baron'a veda... Müzik yazarı ve radyo programcısı Çağlan Tekil hayatını kaybetti!

15 Şubat akşamı beyin kanaması geçiren müzik yazarı ve radyo programcısı Çağlan Tekil, Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde ameliyat edilmişti. Yoğun bakımda tedavi gören Tekil, hayatını kaybetti.

Radyo Eksen’in Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Dostumuz Çağlan Tekil’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. O, her birimizin hayatını güzelleştiren, gülümsemesiyle içimizi ısıtan, varlığıyla güç veren biriydi. Acımız çok büyük, kelimelere sığdırmamızın imkanı yok. Tüm sevenlerine sabır diliyoruz."

Türkiye’de metal müziğin gelişmesine katkıda bulunan Tekil’in ölümünün ardından, müzik dünyasından pek çok isim de üzüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.

Ogün Sanlısoy, Twitter paylaşımında, “Sevgili dostumuz Çağlan Tekil’i kaybettik maalesef… çok üzgünüm. Her şey için teşekkürler Çağlan, çok özlenecek ve unutulmayacaksın” ifadelerine yer verdi.

Hakan Özoğuz, “Türk rock camiasi adına tek başına mükemmel işler yapan, grupları tekrar birleştiren Çağlan Tekin kardeşim bu dünyadaki vaktini doldurdu. Bu kadar senelik birliktelik mükemmeldi. Beraber son konserimizi de iyi ki yaptık. Yerin doldurulamayacak, mekanın cennet olsun” dedi.

Harun Tekin, “Hep birlikte her neyimiz eksikse onda fazla fazla vardı. Tevazu, nezaket, bilgi birikimi, istikrar, sabır. Kültür işçisi, ‘baron’, öğretmen, yayıncı, ince bir beyefendi ve aslan gibi metalci çağlan tekil… Hepimizin üstünde emeğin var. Uğurlar olsun” paylaşımını yaptı.

Etiketler Baron Radyo Eksen
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin