Barış Yarkadaş'tan Ekrem İmamoğlu'nun gizli toplantısı için çarpıcı değerlendirme: Kendisini paralel Genel Başkan ilan etmiş

tv100'ün ses getiren programlarından Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'ta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu önderliğinde gerçekleşen gizli toplantı ve görüntülerin sızdırılması masaya yatırıldı. Gazeteci Barış Yarkadaş, toplantıya tepki göstererek, "İmamoğlu, bu toplantıya başkanlık yaparak parti kültürünü ortadan kaldırmış, yetkisi olmadığı halde bir yetki kullanmaya çalışarak kendisini paralel Genel Başkan ilan etmiş." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Barış Yarkadaş'tan Ekrem İmamoğlu'nun gizli toplantısı için çarpıcı değerlendirme: Kendisini paralel Genel Başkan ilan etmiş

tv100'ün ses getiren programlarından Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'ta gazeteci Barış Yarkadaş, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, gazeteci Faruk Aksoy, hukuçu Mete Han Özkan, Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan gündemi değerlendirdi.

Yarkadaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde üst düzey CHP'lilerin katılımıyla gerçekleşen online toplantıyı değerlendirdi. Yarkadaş şunları söyledi:

CHP kurulduğu günden beri dinamik yapısı sayesinde ayakta duruyor ama CHP’yi ayakta tutan en önemli geleneklerden biri parti hiyerarşisine olan sadakat, bağlılık ve o kültürü yaşatmak. İmamoğlu, bu toplantıya başkanlık yaparak parti kültürünü ortadan kaldırmış, yetkisi olmadığı halde bir yetki kullanmaya çalışarak kendisini paralel Genel Başkan ilan etmiş.

İşte Yarkadaş'ın o değerlendirmeleri:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin