Barış Yarkadaş'tan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrı. ‘Bay Kemal’i yoran ‘zikzak’ tablosu…

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100.com'daki "'Bay Kemal’i yoran ‘zikzak’ tablosu…" başlıklı yazısında çok ilginç bir değerlendirme yaptı ve Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa ile ilgili eleştirilerine yer verdi. ""Bay Kemal" bu konuda yerden göğe kadar haklı…" diyen Yarkadaş, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş7a çağrı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Barış Yarkadaş'tan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrı.  ‘Bay Kemal’i yoran ‘zikzak’ tablosu…

Barış Yarkadaş yazdı: ‘Bay Kemal’i yoran ‘zikzak’ tablosu…

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dostuna Altılı Masa’nın bazı aktörlerinin tutarsız davranışlarını eleştirdiği ve “İnanın bu zikzaklar beni yoruyor” dediğini aktardı.

"Bay Kemal" bu konuda yerden göğe kadar haklı…

Bu ‘’zikzak’’ları perşembe gecesi tv100’de ben de eleştirdim ve “İYİ Parti’nin bazı aktörleri ittifak ruhuna uygun davranmıyor” dedim.

CHP’LİLER SABREDİYOR AMA…

Önceki gün sohbet ettiğim CHP’nin tanınmış bir ismi de aynı dertten muzdaripti. CHP’li siyasetçi, “İYİ Parti işi gücü bıraktı, Kemal Bey’in adaylığına karşı sistematik bir kampanya yürütüyor” dedi.

Erdoğan Aktaş’ın sunduğu ‘Sağlı Sollu’da sıraladığım bazı örnekler Bay Kemal’in eleştirisinin yersiz olmadığını gösteriyor.

Hafızanızı şöyle bir zorlayın ve İYİ Partili yöneticilerin son 3–4 aydır Kılıçdaroğlu ve CHP hakkında söylediklerini hatırlayın…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olmak istediğine ilişkin güçlü mesajlar vermesine rağmen, İYİ Partililer bunu duymazdan–görmezden gelmeye çalışıyor.

KİMLER NELER DEDİ?

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, katıldığı TV programlarında kimi zaman ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı kimi zaman ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu aday olarak görmek istediklerini söylüyor.

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CHP’nin de temsil ettiği sol değerlere olan kini ve öfkesini “Bizim halkımız camide bile solda durmaz’’ diyerek kusuyor.

Ağıralioğlu bununla da yetinmiyor; rüyasında bile sola oy verdiğini görenlerin kalkıp abdest aldığını söylüyor.

Ağıralioğlu bunları boşuna dile getirmiyor.

Hangi hesaplar içinde olduğu zaten biliniyor.  

HER GÜN YENİ BİR YANLIŞ…

CHP’liler “Aman masa zarar görmesin’’ diye İYİ Partili Ağıralioğlu’nun sözlerini duymazdan gelmek istedikçe Ağıralioğlu çıtayı daha da yükseltiyor.

Yavuz Bey, tv100’de Pınar Işık Ardor’un sorularını yanıtlarken, “Kemal Bey’in kazanacağı konusunda şüphemiz var’’ diyor.

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin ise daha net konuşuyor…

Halk TV’den İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlayan Çirkin, “Kılıçdaroğlu KAZANAMAZ” diyor!

Çirkin’in bu sözleri, kampanya sırasında AKP’nin afişi olarak karşımıza çıkabilir.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de benzer bir tutum içinde…

Akşener de ‘’kazanacak aday’’ tarifi yaparken "Bay Kemal"i ısrarla bu tarifin dışında tutuyor.

Bu ve benzeri örnekleri daha da çoğaltabilirim…

İşte Bay Kemal’i ‘’yoran’’ ve belki de ‘’üzen’’ zikzakların bazıları bunlar…

Ancak zikzak yapanlar İYİ Partililerle sınırlı değil…

YAVAŞ VE İMAMOĞLU…

İYİ Parti’nin neredeyse her hafta düzenli olarak gündeme getirdiği CHP’li iki belediye başkanı; Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş da bu zikzaklı tavrın sürmesine yol açıyor.

Her iki isim de çıkıp ağız dolusu bir biçimde “biz adayız’’ ya da ‘’biz aday değiliz’’ demediği için İYİ Parti bu zemini istediği gibi şekillendiriyor.

Oysa ki; Yavaş ve İmamoğlu, "Bay Kemal"in elini zayıflatan ve adaylığını tartışılır hale getiren bu tavra son verebilecek bir konumdalar.

Ancak belli ki; onlar da bu tartışmanın sürmesi ve topun ayaklarına gelmesini bekliyorlar…

Siyaset, ilkelerle değil, zikzaklarla yapıldığında ortaya işte bu tablo çıkıyor…

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin