Barış Yarkadaş'ın İYİ Parti ile ilgili açıklamaları damga vurdu! tv100'de yayınlanan Taksim Meydanı programı sosyal medyada rekor kırdı

tv100 ekranlarında pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Taksim Meydanı programı, dün akşam yayınlanan bölümüyle, hem reytingleri hem de sosyal medyayı salladı. Programın yorumcularından Barış Yarkadaş'ın, “İYİ Partililer, HDP'lilerin verdiği oylarla belediye başkanları seçilecek, ihaleler alınacak sonra da diyeceksiniz ki 'Biz HDP'yi meşru saymıyoruz. Bu nasıl bir siyasi tavırdır!” ifadelerini gündeme bomba gibi düştü.

Google Haberlere Abone ol
Barış Yarkadaş'ın İYİ Parti ile ilgili açıklamaları damga vurdu! tv100'de yayınlanan Taksim Meydanı programı sosyal medyada rekor kırdı

Moderatörlüğünü Gürkan Hacır'ın yaptığı tv100'ün Taksim Meydanı programı, dün akşam yayınlanan bölümüyle, ekrana damga vurdu. Hem reytinglerde, hem de sosyal medyada rekor kıran programa, Barış Yarkadaş'ın açıklamaları damga vurdu.

Yarkadaş, İYİ Parti ile CHP arasındaki 'HDP'ye bakanlık verilebilir' polemiğiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İYİ Parti'nin HDP'lilerin oylarıyla ihaleler aldığını söyledi.

'Tek tek biliyorum, bana söyletmesinler'

Barış Yarkadaş Canlı yayında İYİ Parti'lilerin HDP oylarıyla seçilen belediyelerden ihale aldığını belritti.

Barış Yarkadaş, "Şimdi siz HDP'li seçmenin yerel seçimde oyunu alacaksınız, HDP'li seçmenlerin katkısıyla seçilen büyükşehir belediye başkanlıklarının dağıttığı dairelerin daire başkanları olacaksınız, genel müdürleri olacaksınız, yakın çevreniz büyükşehir belediyelerinden ihale alacak. Tek tek biliyorum bana söyletmesinler. Beni konuşturmasınlar."

Yarkadaş sözlerine şöyle devam etti, "HDP'lilerin verdiği oylarla belediye başkanları seçilecek, o belediye başkanlarının dairelerinde daire başkanlarınız oturacak, genel müdürleriniz olacak, ihaleler alınacak sonra da diyeceksiniz ki 'Biz HDP'yi meşru saymıyoruz.' HDP'yi meşru saymıyorsan kardeşim o zaman HDP’lilerin verdiği katkıyla belediyelerde daire başkanlığı da yapmayacaksın, genel müdürlüğü de kabul etmeyeceksin. Bu nasıl bir siyasi tavırdır."

Hem reytinglerde hem de sosyal medyada rekor kırdı

Barış Yarkadaş'ın çarpıcı açıklamalarına sahne olan Taksim Medyanı programı, yayına başladıktan kısa süre sonra sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Sosyal medya reytinglerinde rekor kıran program, yüksel izlenme oranıyla da pazartesi akşamına damga vurdu.

Barış Yarkadaş'ın İYİ Parti ile ilgili açıklamaları damga vurdu! tv100'de yayınlanan Taksim Meydanı programı sosyal medyada rekor kırdı - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin