Barış Yarkadaş tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programında CHP'nin Van'daki Belediye Başkanları Toplantısından aldığı flaş kulis bilgilerini paylaştı! Barış Yarkadaş canlı yayında CHP'nin adayını açıkladı

tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programında CHP'nin Van'daki Belediye Başkanları Toplantısından aldığı kulis bilgilerini paylaşan Barış Yarkadaş, 'Tüm belediye başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığında birleştiler. Kılıçdaroğlu 6'lı masa toplantısına gittiğinde eli daha güçlü gidecek.' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Barış Yarkadaş tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programında CHP'nin Van'daki Belediye Başkanları Toplantısından aldığı flaş kulis bilgilerini paylaştı! Barış Yarkadaş canlı yayında CHP'nin adayını açıkladı

Korkusuz Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş, Gazeteci Latif Şimşek, Diriliş Postası Yazarı Murat Özer ve hukukçu Ahmet Zeki Üçok; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

6'lı masanın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakip olarak çıkaracağı aday konusu belirsizliğini sürdürken programın konuklarından eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, CHP'nin Van'daki Belediye Başkanları Toplantısından aldığı dikkat çeken kulis bilgilerini canlı yayında kamuoyu ile paylaştı.

Yarkadaş, aldığım kulis bilgileri doğrultusunda, ''İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da dahil tüm belediye başkanlarının Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığında birleştiler.'' ifadelerini kullandı.

Yarkadaş'ın açıklamaları şöyle;

Reklam arasında Belediye Başkanlarını aradım, dedikleri şu, ‘En çok konuşulan konu CHP’nin adayıydı. Toplantı biterken belediye başkanlarındaki genel hava Kılıçdaroğlu’nun adaylığında birleşme ve biz bu duyguyla ayrılıyoruz’ dedi.

İmamoğlu: Herhangi bir göreve talip değilim, partinin vereceği her görev de başımın üstünde

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu toplantıda, herhangi bir göreve talip olmadığını, partinin vereceği her görevinde başının üstünde olduğunu söylemiş. Konuştuğumum belediye başkanları dediler ki; Çok birleştirici bir konuşma yaptı. Benzer bir minvalde Mansur Yavaş da bir konuşma yapmış. Ekrem İmamoğlu'nun konuşması minvalinde.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin