Barış Yarkadaş ilk kez kez duyurmuştu... O görüşme gerçekleşti! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, imamlarla buluştu

Barış Yarkadaş, geçtiğimiz günlerde yorumculuğunu yaptığı tv100’de yayınlanan Sağlı - Sollu programında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun imamlarla görüşeceğini duyurmuştu. Yarkadaş, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Kılıçdaroğlu'nun bugün 60'a yakın emekli imam ve mevlithan ile buluştuğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Barış Yarkadaş ilk kez kez duyurmuştu... O görüşme gerçekleşti! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, imamlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun imamlarla bir buluşma gerçekleştireceğini yaklaşık 10 gün önce ilk kez Barış Yarkadaş duyurmuştu. Yarkadaş'ın duyurduğu buluşma bugün gerçekleşti.

Barış Yarkadaş, tv100'de yayınlanan Sağlı - Sollu programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun imamlarla bir buluşma gerçekleştireceğini ilk kez açıklamıştı. Yarkadaş'ın duyurduğu bu buluşma gerçekleşti. Kılıçdaroğlu, 60'a yakın emekli imam ve mevlithan ile bir araya geldi.

 

 

Bu görüşmenin gerçekleştiğini kişisel Twitter hesabından duyuran Barış Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı:

"CB Erdoğan Cemevi’ni ziyaret etti; CHP Gnl. Bşk. Kılıçdaroğlu ise çok önceden planlanmış bir buluşmayı gerçekleştirdi. 10 gün önce @tv100
’de duyurmuştum: Kılıçdaroğlu bugün İstanbul’da 60’a yakın emekli imam ve mevlithanla buluştu; sorunlarını dinledi. Toplantı 3 saat sürdü.

2- Toplantıya katılan emekli bir din görevlisi ile konuştum. Kılıçdaroğlu’nun kendileriyle buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kılıçdaroğlu bu tür toplantıların daha çok ve daha geniş katılımlı yapılacağını söylemiş. Emekli din görevlileri de önerilerini dile getirmiş"

Barış Yarkadaş ilk kez kez duyurmuştu... O görüşme gerçekleşti! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, imamlarla buluştu - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin