Barış Yarkadaş ile Tanju Özcan arasında canlı yayında hararetli tartışma. Yarkadaş, 'Atatürk'ün koltuğu' dedi Özcan'ı istifaya davet etti

tv100'ün ses getiren programlarımdan Taksim Meydanı'na CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi için Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim Yürüyüşü' başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan konuk oldu. Canlı yayında Özcan ile Barış Yarkadaş arasında istifa tartışması yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Barış Yarkadaş ile Tanju Özcan arasında canlı yayında hararetli tartışma. Yarkadaş, 'Atatürk'ün koltuğu' dedi Özcan'ı istifaya davet etti

tv100'ün ses getiren programlarımdan Taksim Meydanı'nda Gürkan Hacır moderatörlüğünde; gazeteci Barış Yarkadaş, tv100.com Yazarı Hacı Yakışıklı, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik; Bolu'dan CHP Genel Merkezi'ne 'Değişim Yürüyüşü' gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a sorular yöneltti.

Programda Yarkadaş ile Özcan arasında "istifa" ve "koltuk" tartışması yaşandı. Yarkadaş, Özcan'a CHP Genel Merkezi önünde yaptığı konuşma sırasında attığı koltuk nedeniyle tepki gösterdi. Yarkadaş, bunu hiçbir CHP'linin yapmaması gerektiğini söyledi, "o koltuk Atatürk'ün koltuğu" dedi.

"Ben o koltuğu Genel Başkan’a attım tepki olarak. Hatta kendim için de attım benim için önemli değil diye." yanıtını veren Özcan'a Yarkadaş, "Keşke orada Belediye Başkanlığı’ndan da istifa etseydin." dedi.

İşte canlı yayında çıkan o tartışma:

Yarkadaş, "CHP’li bir belediye başkanı olarak, CHP Genel Merkezi’nin önünde koltuk fırlatması siyasi etiğe aykırıdır ve derhal atılma gerekçesidir. İnsanlar birebir Tanju Özcan’ın şahsına değil CHP’ye oy verdiler. Tanju Özcan’ın yapması gereken tek şey burada istifa etmesidir." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin