Barış Sarhan; "Yeşilçam'dan çok daha iyi bir oyunculuk seviyesindeyiz"

21'nci Uluslararası Eskişehir Film Festivali'nde Cemil Şov ile En İyi Performans ödülünün sahibi olan Ozan Çelik ve filmin yönetmeni Barış Sarhan MedyaTava'dan Gizem Ertürk'e samimi açıklamalarda bulundu. Sarhan günümüz oyunculuk seviyesinin Yeşilçam'dan çok daha iyi bir seviyede olduğunu söylerken Çelik Türkan Şoray hayranı olduğunu itiraf etti. Yeşilçam nostaljisi ile kara mizahın sınırlarını zorlayan filmde ayrıca Nesrin Cavadzade, Alican Yücesoy, Cezmi Baskın gibi oyuncular yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Barış Sarhan; "Yeşilçam'dan çok daha iyi bir oyunculuk seviyesindeyiz"

GİZEM ERTÜRK / MEDYATAVA

Yönetmenliğini ve senaristliğini Barış Sarhan’ın üstlendiği Cemil Şov, 21'inci Uluslararası Eskişehir Film Festivali'nde gösterimini gerçekleştirdi.

Oyuncu olmak isteyen bir güvenlik memurunu canlandırdığı Cemil karakteriyle yıldızlaşan Ozan Çelik,  28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde kazandığı En İyi Erkek Oyuncu ödülünün ardından bu kez Eskişehir'de En İyi Performans Ödülü'ne layık görüldü.

Barış Sarhan; "Yeşilçam'dan çok daha iyi bir oyunculuk seviyesindeyiz"

Yeşilçam nostaljisi ile kara mizahın sınırlarını zorlayan filmde ayrıca Nesrin Cavadzade, Alican Yücesoy, Cezmi Baskın gibi oyuncular yer alıyor.

Barış Sarhan; "Yeşilçam'dan çok daha iyi bir oyunculuk seviyesindeyiz" - Resim : 2

Günümüz sinema ve oyunculuk seviyesinin Yeşilçam'dan çok iyi bir yerde olduğunu söyleyen yönetmen Barış Sarhan'a başrol oyuncusu Ozan Çelik ama ben yine de Türkan Şoray'ı ayrı tutarım diye yanıtlarak Türk Sineması'nın sultanına hayranlığını dile getirdi. Sarhan espirili bir şekilde; Ben aynı fikirde değilim, dedi.

Barış Sarhan; "Yeşilçam'dan çok daha iyi bir oyunculuk seviyesindeyiz" - Resim : 3

Cemil Şov filminin yönetmeni Barış Sarhan ve başrol oyunucusu Ozan Çelik'in MedyaTava'ya özel verdiği röportajın tamamı çok yakında MedyaTava YouTube hesabında yayında...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin