Barış Murat Yağcı'dan Cemal Can Canseven'e çok sert sözler!

Barış Murat Yağcı'nın, finalde yarıştı ve Survivor 2020 şampiyonluğunu kaybettiği Cemal Can Canseven'e söylediği sözler şoke etti. Yağcı, Cemal Can için, "Gerçek bir Survivor değil" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Barış Murat Yağcı'dan Cemal Can Canseven'e çok sert sözler!

Survivor yarışmasıyla büyük bir çıkış yakalayan Barış Murat Yağcı, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı. 

Yağcı, 'Her Şeye Rağmen' adlı kitabında Cemal Can'ı kastederek bomba açıklamalarda bulundu.

'Bir kere bile potaya girmedi, gerçek bir Survivor değil'

Verdiği röportajda ne demek istediği sorulan Barış Murat Yağcı, "Bir kere bile potaya girmedi. Benim kaç kere ismim çıktı. Halk sayesinde dokuz kez SMS birincisiydim. Gerçek bir ‘survivor’ değil ki.

'Omzunu parkurda bir yere sürtüyor ve ağlıyordu'

Çocuğu seviyorum ama benim omzumda kapsül parçalı, iki kırığım varken bununla ilgili ağlamıyordum. Ama o, omzunu parkurda bir yere sürtüyor ve ağlıyordu. Bazı şeyler ilginç geliyor" ifadelerini kullandı.

'Performansım yarışma tarihindeki en iyi rekordu'

Barış Murat Yağcı, "O zaman sen neden ‘survivor’ olamadın?" sorusuna, "Son bir buçuk ay bireyselliğe geçtiğimizde omzum artık bitik durumdaydı. Yoksa ilk dört aylık performansım yarışma tarihindeki en iyi rekordu. Beşinci ayda sakatlık yaşadıktan sonra performansım düştü" yanıtını verdi.

Barış Murat Yağcı, Survivor 2020'de Cemal Can Canseven'in ardından ikinci olmuştu. Yağcı ile Canseven'in bir süredir küs oldukları da iddia ediliyordu.

Hakan Gence'nin Barış Murat Yağcı röportajını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin