'Barış için Müzik Vakfı'ndan Leipzig çıkarması!

Yaşları 11-18 arasında değişen 70 çocuk, Leipzig Operası'nın davetiyle Leipzig'e uçtu.

Google Haberlere Abone ol
'Barış için Müzik Vakfı'ndan Leipzig çıkarması!

Barışın sesini müzikle duyurmayı hedefleyen Barış için Müzik Vakfı’ndan yaşları 11-18 arasında değişen 70 çocuk, Leipzig Operası’nın davetiyle 15-21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek orkestra kampına katılmak üzere Leipzig’e gitti.



Barış için Müzik Senfoni Orkestrası,  bir hafta boyunca Leipzig Operası Çocuk Korosu’yla birlikte provalar yaptıktan sonra 20 Mart Pazar günü Avrupa’nın en eski üçüncü operası olan Leipzig Operası Opernhaus'da bir konser verecek.



Leipzig Operası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinliklerde, Barış İçin Müzik Vakfı üyeleri provaların yanı sıra şehir turu da yaparak, Leipzig Operası ve Leipzig Üniversitesi Müzik Enstrümanları Müzesi’ni de ziyaret etme ve Madam Butterfly Operası’nı izleme fırsatı bulacak.



Leipzig Operası Çocuk Korosu üyelerinin evinde kalacak gençler farklı bir kültürün insanlarını ve yaşam biçimlerini de tanıma fırsatı yakalayacak.



Barış için Müzik Senfoni Orkestrası ve Leipzig Operası Çocuk Korosu, 20 Mart’ta Leipzig Operası’nda gerçekleşecek konser öncesinde bir okulda başka bir performans daha sergileyecek.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin