Barış Akarsu Merhaba filmi nerede çekildi. Barış Akarsu Merhaba filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Barış Akarsu Merhaba filminde ünlü sanatçı Barış Akarsu'nun yaşamı işleniyor. 29 Haziran 2007'de trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu sevenlerini yasa boğmuştu. Peki Barış Akarsu Merhaba filmi nerede çekildi? Barış Akarsu Merhaba filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Google Haberlere Abone ol
Barış Akarsu Merhaba filmi nerede çekildi. Barış Akarsu Merhaba filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Barış Akarsu Merhaba filminde İsmail Ege Şaşmaz 'Barış Akarsu' karakterine, Almila Ada ise 'Zeynep' karakterine hayat veriyor. 

Mert Dikmen Barış Akarsu 'Merhaba' filmini yönetti ve senaryosunu Can Anar ile birlikte yazdı. Film 18 Kasım 2022'de vizyona girdi. Netflix'te yayınlanma tarihi ise 25 Mayıs 2023 Perşembe günü olarak belirlendi.

Peki Barış Akarsu Merhaba filmi nerede çekildi? Barış Akarsu Merhaba filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

BARIŞ AKARSU MERHABA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Barış Akarsu Merhaba filminde ünlü sanatçı Barış Akarsu'nun hayatı işleniyor.

BARIŞ AKARSU MERHABA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Barış Akarsu Merhaba filminin çekimlerinin bir bölümü Amasra'da gerçekleştirildi.

BARIŞ AKARSU MERHABA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

İsmail Ege Şaşmaz - Barış Akarsu
Almila Ada - Zeynep
Hüseyin Avni Danyal - Selahattin Akarsu
Ebru Nil Aydın - Hatice Akarsu
Şafak Pekdemir
Metin Coşkun
Burak Satıbol
Aslıhan Kapanşahin

BARIŞ AKARSU HAKKINDA

Barış Akarsu 1979'da Zonguldak'ta dünyaya geldi. Bodrum Muğla'da geçirdiği trafik kazasında 28 yaşında hayatını kaybetti.

Barış Akarsu Islak Islak, Mavi, Kimdir O, Bir Kasaba Akşamı, Amasra şarkılarını seslendirdi. Sanatıyla tanınan Akarsu 2006 yılında yayımlanan Yalancı Yarim dizisinde 'Tarık Tekelioğlu' rolüne hayat verdi.

Müziğe ve spora çocukluk yıllarından beri ilgi duyan Barış Akarsu basketbol ve karete ile ilgilendi. Küçük yaşlarda müzisyenleri seyreden ve onlardan ilham alan Akarsu mızıka, flüt, klavye ve gitar gibi enstrümanlar çaldı.

2004 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Akademi Türkiye isimli yarışmada dikkat çekti. Seyircilerin ilgi odağı haline gelen Barıış Akarsu sevgiyle karşılandı. Rock ve Anadolu rock tarzında şarkılar seslendiren Akarsu'nun şarkıları çok beğenildi. Yarışmada finale kadar giden Barış Akarsu birinci oldu.

Barış Akarsu Muğla'nın Bodrum ilçesine 5 km mesafedeki Torba Kavşağı'nda trafik kazası geçirdi. Otomobilde bulunan iki arkadaşı orada hayatını kaybetti. Barış Akarsı ise kalbi durmuş olarak hastaneye getirildi ve acil serviste kalbi yeniden çalıştırıldı.

Hastaneye kaldırılan ve beş gün boyunca yoğun bakımda kalan Barış Akarsu 4 Temmuz 2007 Çarşamba günü, saat 20:10 sıralarında yaşama veda etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin