Barcelona'da yöneticilik yapan Roman Gomez Ponti, Lionel Messi'ye ağza alınmayacak hakaretler yağdırdı: O bir hormonlu cüce

İspanyol polisinin düzenlediği 'Barcagate' soruşturmasında şoke eden belgeler ortaya çıktı. Barcelona'da Bartomeu döneminde yöneticilik yapan Roman Gomez Ponti'nin Lionel Messi'ye hakaretler ettiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona'da yöneticilik yapan Roman Gomez Ponti, Lionel Messi'ye ağza alınmayacak hakaretler yağdırdı: O bir hormonlu cüce

İspanyol polisinin düzenlediği 'Barcagate' operasyonunda yeni bir skandal daha meydana geldi.

Barcelona'nın eski başkanı Josep Maria Bartomeu'nun tutuklandığı soruşturma kapsamında araştırmalarını yürüten İspanyol polisinin ele geçirdiği belgelerde, eski Barcelona yöneticisi Roman Gomez Ponti'nin Lionel Messi'ye ağır hakaretler ettiği görüldü.

''HORMONLU CÜCE VE LAĞIM FARESİ''

Barcelona'da Josep Maria Bortemou dönemine ait incelenen belgelerde ilginç detaylara rastlandığı bilgisi kamuoyuna yansıdı. İspanyol basını, Josep Maria Bartemou ile birlikte tutuklanan eski yöneticilerden Roman Gomez Ponti'nin Lionel Messi'nin Barcelona'da forma giydiği dönemde Arjantinli yıldız hakkında skandal ifadeler kullandığını yazdı.

Roman Gomez Ponti'nin Lionel Messi için "Hormonlu cüce" ve "Lağım faresi" ifadelerini kullandığı kaydedildi. Barcelona'nın yolsuzluk operasyonundaki en yüksek şüphe barından ismin Roman Gomez Ponti olduğu vurgulandı. Roman Gomez Ponti'nin ortaya çıkan mesajlarında Lionel Messi'nin "Suarez ve bana dokunma, geri kalan kim varsa maaşlarını düşür" ifadelerini kullandığı basına yansıdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin