Barcelona Türkçe twitter hesabı açtı

Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona Kulübü, Türkçe resmi twitter hesabı açtı.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona Türkçe twitter hesabı açtı

Barcelona Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, İspanyol ekibininTürkiye'deki takipçilerine daha yakın olmak için Türkçe twitter hesabı açıldığı duyuruldu.



Barcelona Türkçe twitter hesabı açtıBarcelona'nın bu zamana kadar açtığı Katalanca, İspanyolca, İngilizce, Çince, Fransızca, Portekizce, Endonezca, Arapça ve Japonca dillerine Türkçe'yi de ekleyerek toplam 10 dilde resmi twitter hesabı olduğu bildirildi.



Katalan Kulübünün Twitter'daki toplam takipçi sayısının 34 milyonu aştığı da belirtildi. "Arda Turan'ın varlığı Barcelona'nın Türkiye'ye olan ilgisini daha da artırdı" değerlendirmesini yapan Barcelona Kulübü, 2015 yılında resmi twitter hesabından en çok beğeni alan (36 bin) ve paylaşım (42 bin) yapılan mesajın Arda Turan'ın transfer edilmesi haberi olduğunu kaydetti.



Bu arada @fcbarcelona_tr hesabını kendi resmi twitter hesabından hemen izlemeye alan Arda Turan, buradan yayınladığı mesajda Türk sporseverleri Barça'daki gelişmeleri izlemek için kulübün resmi Türkçe hesabını takip etmeye davet etti. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin