Barbaroslar yeni bölüm yayınlandı: Barbaroslar 7. Bölüm izle TRT 1

Barbaroslar dizisi bu sezona iddialı bir giriş yaptı. Başarılı oyuncu kadrosu ve tarihi karakterleri ile dikkat çeken Barbaroslar'ın 7. Bölümü dün akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil ve Ulaş Tuna Astepe’nin yer aldığı dizinin yayınlanan son bölümü, izleyiciyi etkilemeyi başardı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Barbaroslar 7. Bölüm linkini haberimize ekledik. İşte Barbaroslar 7. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Barbaroslar yeni bölüm yayınlandı: Barbaroslar 7. Bölüm izle TRT 1

Tarihi konusu ve karakteriyle her Perşembe TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Barbaroslar dizisi, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Barbaroslar dizisinin yayınlanan son bölümünde; Baba Oruç’tan bir haber gelmemesi kısa sürede İskenderiye’ye yayılıyor. Bunun üzerine Kılıç Bey, Şahin Bey ve tayfası Baba Oruç’u bulmak için çalışmalara başlıyor. İşte kaçıranlar için Barbaroslar 7. Bölüm izleme linki!
 
BARBAROSLAR 6. BÖLÜMDE NE OLDU?

Barbaroslar yeni bölüm yayınlandı: Barbaroslar 7. Bölüm izle TRT 1

Baba Oruç ve tayfası, zulme uğrayan köylüleri kurtarıp yeniden yelken açarlarken, Kara Korsan adıyla deryalara tekrar dönen Antuan tarafından saldırıya uğramışlardı.

Barbaroslar yeni bölüm yayınlandı: Barbaroslar 7. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 2

Öte yandan Hızır ve Niko, Eshter’i yakalamış fakat Radko’nun da tuzağına düşmüştü.
 
BARBAROSLAR 7. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Barbaroslar yeni bölüm yayınlandı: Barbaroslar 7. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 3

Baba Oruç’tan haber alınamaması İskenderiye’de hızla yayılmıştır. Haberin üzerine Kılıç Bey, Baba Oruç’u ve leventlerini bulması için Hızır Reis ve Niko’ya destek olmuş; Şahin Bey ve tayfasıyla beraber deryalarda Baba oruç ve leventlerinden bir iz bulmak için yelken açmışlardı.

Barbaroslar yeni bölüm yayınlandı: Barbaroslar 7. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 4

Baba Oruç ve leventleri, kendilerine kurulan tuzakları püskürtmüş fakat en sonunda ıssız kayalıklarda Pietro’nun gönderdiği acımasız savaşçılar tarafından kıstırılmış ve üzerlerine oklar çekilmişti.

Barbaroslar yeni bölüm yayınlandı: Barbaroslar 7. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 5

Hızır Reis, Baba Oruç’un düştüğü darboğazı uzaktan görmüş ve yardım etmek için harekete geçmek istemişti. Ancak Şahin Bey engel olmuştu.

Barbaroslar yeni bölüm yayınlandı: Barbaroslar 7. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 6

Deryalarda ölüm kalım mücadelesi verilirken Oruç’un kaybolduğunu öğrenen Despina, Isabel’I suçlamaktadır. Despina’ya göre Isabel evliliklerini kıskanmış ve Oruç’u elinden almak için her yolu denemiş ama başarılı olamayınca da Oruç’un canına kastetmiştir. Kendi zihnini bu şekilde doldurarak hanı basan Despina, Isabel’e el kaldırmıştır.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 7. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin