Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 2. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 2. Bölüm full İZLE

TRT 1’in yeni dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. İzleyiciden büyük beğeni toplayan Barbaroslar dizisi, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler, Yiğit Özşener gibi isimlerin yer aldığı yapımın yeni bölüm linkini kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimize ekledik. İşte Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 2. Bölüm linki

Google Haberlere Abone ol
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 2. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 2. Bölüm full İZLE

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan tarihi dizi Barbaroslar, ikinci bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde artık Barbaroslar için intikam vakti geldi. Ailesinin gözleri önünde katledilmesinden sonra ise İshak, Korsan Antuan tarafından esir alınır. İşte Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 2. Bölüm linki! Barbaroslar 2. Bölüm İZLE

BARBAROSLAR İLK BÖLÜMDE NE OLDU?

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 2. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 2. Bölüm full İZLE

Midilli Fatihi Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas babalarının ölümünden sonra ayrı düşmüşlerdir. Oruç ve İlyas, İshak Ağalarının karşı çıkmasına rağmen denizlere açılmışlardır.

İshak, Hızır’ın baba ocağı Midilli’de olmasından çok memnundur ancak Hızır’ın aklında da kitapçı Süleyman Usta ile birlikte peşine düştüğü büyük ve kutsal “sır” vardır. Ancak bu kutsal sırrın tek arayanı onlar değildir. Bu uğurda her kötülüğü yapabilecek olan Pietro da boş durmamaktadır.

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 2. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 2. Bölüm full İZLE - Resim : 2

Baba Oruç ve İlyas korumalık görevini üstlendikleri gemide bir saldırıya uğrarlar. Bu saldırıdan sonra Oruç ve İlyas yeni bir düşman edinirler: Antuan!

Daha Baba Oruç ve İlyas İskenderiye’ye dönmeden, kötü haber Venedikli deniz tüccarlarının kurduğu Unita’nın hanına bomba gibi düşer. Antuan; hiçbir ahlaki değeri olmayan, azılı bir düşmandır. Unita’nın İskenderiye sorumlusu Sylvio’nun kızı İsabel, Baba Oruç ve İlyas için endişelense de artık olan olmuştur.

Baba Oruç’un karısı Despina’yı yeni heyecanlar beklerken, düşman Antuan hiç beklenmedik bir yerden saldıracak ve kardeşleri can evlerinden vuracaktır.

 

BARBAROSLAR 2. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 2. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 2. Bölüm full İZLE - Resim : 4

Hızır, kendisi yüzünden hayatı tehlikeye giren Zeynep’le birlikte Pietro’nun adamlarından kurtulmak ve üzerinde bulundurduğu emaneti Süleyman Usta’ya ulaştırmak için çok zorlu bir yolculuğa çıkıyor. Durumu öğrenen Pietro ise hem emanete hem de Hızır’a ulaşmanın yollarını bulmak için tüm imkanları seferber etmiştir. Bu sırada Hızır ve Zeynep bir daha karşılaşmamak üzere ayrıldıklarını düşünseler de kader onları yeniden bir araya getirecektir.

Oruç ve İlyas kendilerine kurulan tuzağın başında kimin olduğunu öğrendiklerinde çok şaşırırlar. Kendilerini yine bir çatışmanın içerisinde bulacaklardır.

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 2. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 2. Bölüm full İZLE - Resim : 5

Ailesinin gözleri önünde katledilişini izleyen İshak, Korsan Antuan tarafından esir alınır. Gördüğü ağır işkenceler sırasında İshak, adeta yardım diler gibi kardeşlerinin adını sayıklar. Tek amacı Oruç’u öldürerek kardeşinin intikamını almak olan Antuan ise sabırla Oruç’un ağasını kurtarmak için gelmesini bekler.

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 2. Bölüm İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin