Barbaroslar 9. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 9. Bölüm izle TRT 1

TRT 1 ekranlarının sevilen tarihi dizisi Barbaroslar, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Yetkin Dikinciler gibi başarılı isimlerin yer aldığı Barbaroslar, her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Barbaroslar 9. Bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimizin içerisine bölüm linkini ekledik. İşte Barbaroslar 9. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Barbaroslar 9. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 9. Bölüm izle TRT 1

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan ve Yetkin Dikinciler gibi başarılı isimlerin yer aldığı Barbaroslar, her hafta Perşembe günü izleyici karşısına çıkıyor. Barbaroslar 9. Bölümde; Papa’nın emriyle harekete geçen Pietro, Ebu Muhammed’i ve sırlı kitabı Roma’ya götürmek için yola çıkıyor. Sayısı yetersiz olan Baba Oruç ve leventler, Pietro’nun kitabı ve Ebu Muhammed’i Roma’ya götürmesine engel oluyor. Peki, Barbaroslar 9. Bölümde ne oldu? İşte Barbaroslar 9. Bölüm izleme linki!
 
BARBAROSLAR 8. BÖLÜMDE NE OLDU?

Barbaroslar 9. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 9. Bölüm izle TRT 1

Sırlı Kitabı ve Eshter’i, düşmanın elinden almak için baskın düzenleyen Baba Oruç, Hızır Reis ve leventler Kalimnos Kalesi’ne sızmışlardı. Baba Oruç, Eshter’i bulunduğu zindandan kurtarmış, Hızır Reis ve Niko ise Giovanni’in yardımı ile büyük bir tehlikeye atılıp Pietro’nun odasına girmiş ve kitabı saklanılan yerden almışlardı.

Barbaroslar 9. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 9. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 2

Antuan, Radko ve adamları, Kalimnos’tan çıkmak üzere olan Baba Oruç ve leventlerinin etrafını sarmıştı. Baba Oruç ve leventleri bu çemberi yarabilecek mi? Kalimnos’tan çıkmaya çalışırken onları nasıl tuzaklar bekliyor? Aynı anda Pietro tarafından kıstırılan Hızır Reis ve Niko kaleden çıkabilecekler mi?

Barbaroslar 9. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 9. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 3

Kalimnos baskını, İskenderiye’de nasıl karşılanacak? Baba Oruç’a verdiği gemi nedeniyle Kılıç Bey ve oğlu Şahin arasında neler olacak?

Barbaroslar 9. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 9. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 4

Diğer yandan İshak Ağa, ailesinin katili olarak gördüğü Yorgu’yu yakalamış ve boğazına hançerini dayamıştı. Yorgo buradan da kurtulabilecek midir yoksa onun için her şeyin sonu mu gelmiştir?
 
BARBAROSLAR 9. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Barbaroslar 9. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 9. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 5

Papa’nın emriyle harekete geçen Kalimnos komutanı Pietro, Ebu Muhammed’i ve sırlı kitabı Roma’ya götürmek için yola çıkmıştı. Oldukça kalabalık bir askeri donanma ile yola çıkan Pietro, Kerpe Adası’nda Baba Oruç ve leventleriyle karşı karşıya gelmiş ve çarpışma kaçınılmaz olmuştu.

Barbaroslar 9. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 9. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 6

Sayıca yetersiz olan Baba Oruç ve leventler, Pietro’nun kitap ve Ebu Muhammed’le Roma’ya gitmesine Burak Reis’in de desteğiyle engel olmuş ve hem sırlı kitabı hem de Ebu Muhammed’i Pietro’nun elinden kurtarmıştı.

Barbaroslar 9. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 9. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 7

Büyük değişimlere sahne olacak olan İskenderiye’ye kazandığı zaferle varan Oruç ve Hızır’ı nasıl bir sürpriz beklemektedir? Yeni düzen getirecek ve yiğitleri epeyce zorlayacak kişi kim olacak?

Barbaroslar 9. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 9. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 8

Osmanlı’nın direkt yardımıyla zafer kazanan Oruç ve Hızır, Memlük komutanları tarafından nasıl karşılanacaktır?

Barbaroslar 9. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 9. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 9

Bunların yanı sıra Yorgo’nun İshak tarafından öldürüldüğünü öğrenen Despina, Isabel’i babasının yerini söylemekle suçlamış ve aralarındaki boğuşmada merdivenden yuvarlanarak düşmüştü. 

Barbaroslar 9. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin