Barbaroslar 8. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 8. Bölüm izle

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan tarihi dizi Barbaroslar, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Pelin Akil gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin 8. Bölümünü kaçıranlar için, bölüm linkini haberimize ekledik. Oyuncuları ve konusu ile dikkat çeken Barbaroslar, izleyiciler tarafından en beğenilen yapımlar arasında yerini alıyor. İşte Barbaroslar 8. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Barbaroslar 8. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 8. Bölüm izle

Barbaroslar, her hafta Perşembe günü TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Tarihi dizi Barbaroslar’ın yayınlanan son bölümünde; Baba Oruç, Sırlı Kitabı ve Esther’i düşmanın elinden almak için baskın düzenliyor. Baba Oruç, Esther’i bulunduğu zindandan kurtarıyor ve Giovanni’nin yardımıyla Pietro’nun odasından kitabı alıyor. Peki, Barbaroslar 8. Bölümde ne oldu? Barbaroslar 8. Bölüm izleme linki!
 
BARBAROSLAR 7. BÖLÜMDE NE OLDU?

Barbaroslar 8. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 8. Bölüm izle

Baba Oruç’tan haber alınamaması İskenderiye’de hızla yayılmıştır. Haberin üzerine Kılıç Bey, Baba Oruç’u ve leventlerini bulması için Hızır Reis ve Niko’ya destek olmuş; Şahin Bey ve tayfasıyla beraber deryalarda Baba oruç ve leventlerinden bir iz bulmak için yelken açmışlardı.

Barbaroslar 8. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 8. Bölüm izle - Resim : 2

Baba Oruç ve leventleri, kendilerine kurulan tuzakları püskürtmüş fakat en sonunda ıssız kayalıklarda Pietro’nun gönderdiği acımasız savaşçılar tarafından kıstırılmış ve üzerlerine oklar çekilmişti. Baba Oruç ve leventler bu kıskaçtan nasıl çıkacaklardır?

Barbaroslar 8. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 8. Bölüm izle - Resim : 3

Hızır Reis, Baba Oruç’un düştüğü darboğazı uzaktan görmüş ve yardım etmek için harekete geçmek istemişti. Ancak Şahin Bey engel olmuştu. Hızır Reis, Şahin Bey engelini geçerek Oruç ağasının yardımına yetişebilecek midir?

Barbaroslar 8. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 8. Bölüm izle - Resim : 4

Deryalarda ölüm kalım mücadelesi verilirken Oruç’un kaybolduğunu öğrenen Despina, Isabel’I suçlamaktadır. Despina’ya göre Isabel evliliklerini kıskanmış ve Oruç’u elinden almak için her yolu denemiş ama başarılı olamayınca da Oruç’un canına kast etmiştir. Kendi zihnini bu şekilde doldurarak hanı basan Despina, Isabel’e el kaldırmıştır. Isabel ve Despina arasında son aşamaya varan bu çatışma nelere sebebiyet verecektir?

Barbaroslar 8. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 8. Bölüm izle - Resim : 5

Baba Oruç, mahsur kaldığı yerden kurtulup kendisine kurulan tuzakların kime ait olduğunu deşifre edebilecek midir? Cafer, Şahin ve Sylvio üçgenini ortaya çıkarabilecek mi?
 
BARBAROSLAR 8. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Barbaroslar 8. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 8. Bölüm izle - Resim : 6

Sırlı Kitabı ve Eshter’i, düşmanın elinden almak için baskın düzenleyen Baba Oruç, Hızır Reis ve leventler Kalimnos Kalesi’ne sızmışlardı. Baba Oruç, Eshter’i bulunduğu zindandan kurtarmış, Hızır Reis ve Niko ise Giovanni’in yardımı ile büyük bir tehlikeye atılıp Pietro’nun odasına girmiş ve kitabı saklanılan yerden almışlardı.

Barbaroslar 8. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 8. Bölüm izle - Resim : 7

Antuan, Radko ve adamları, Kalimnos’tan çıkmak üzere olan Baba Oruç ve leventlerinin etrafını sarmıştı. Baba Oruç ve leventleri bu çemberi yarabilecek mi? Kalimnos’tan çıkmaya çalışırken onları nasıl tuzaklar bekliyor? Aynı anda Pietro tarafından kıstırılan Hızır Reis ve Niko kaleden çıkabilecekler mi?

Barbaroslar 8. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 8. Bölüm izle - Resim : 8

Kalimnos baskını, İskenderiye’de nasıl karşılanacak? Baba Oruç’a verdiği gemi nedeniyle Kılıç Bey ve oğlu Şahin arasında neler olacak?

Barbaroslar 8. Bölüm yayınlandı: Barbaroslar 8. Bölüm izle - Resim : 9

Diğer yandan İshak Ağa, ailesinin katili olarak gördüğü Yorgu’yu yakalamış ve boğazına hançerini dayamıştı. Yorgo buradan da kurtulabilecek midir yoksa onun için her şeyin sonu mu gelmiştir?

Barbaroslar 8. bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin